Liga Campionilor

Basarab Panduru n-a avut milă de FCSB: „Nu ai vrut absolut nimic”

+29 Foto
Basarab Panduru, foto: captură de ecran YouTube Prima Sport

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 23 iulie 2024

Basarab Panduru, fost internațional, a criticat strategia aleasă de FCSB în meciul cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1.

Roș-albaștrii au remizat în prima manșă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, iar calificarea se va decide în Ungaria, acolo unde israelienii vor juca pe teren propriu, pe 31 iulie.

În Ghencea, prima repriză a fost echilibrată, fără ocazii mari. FCSB a avut șanse uriașe în partea a doua, dar elevii lui Charalambous și Pintilii au ratat din poziții bune. Panduru nu a înțeles de ce campioana României nu a mers peste Maccabi de la începutul meciului.

Basarab Panduru: „FCSB nu a vrut nimic în prima repriză”

„În prima repriză nu ai vrut absolut nimic, nu am înțeles nimic. În repriza a doua ai început să te duci peste ei și ai avut ocazii. Șut și Miculescu cu capul, alte două șuturi periculoase, 3 faze în care Băluță nu prinde poarta.

Asta e problema lui. Trebuie să prinzi poarta de la 14 metri, el nu scoate nimic din fazele astea. Dacă se duceau din primul minut peste Maccabi, câștigau. Acum, nu știi la ce să te aștepți.

Cei de la FCSB puteau să atace de la început. Cei de la Maccabi stăteau cu mingea la picior, jucătorii tot făceau semne, nici ei nu știau ce vor să facă. Niciun jucător de la Maccabi nu e de mare clasă. Zahavi a avut un șut la început, apoi nu a existat.

Mi se pare că FCSB are aceeași problemă ca anul trecut. Flancul stâng e mult mai puternic decât cel drept”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport 1.

+29 Foto
FCSB - Maccabi Tel Aviv/ foto Cristi Preda (GSP)

Noi suntem favoriți, ne pot scoate doar dacă Dumnezeu e împotriva noastră. Ei nu ne pot bate pe noi. Noi le-am luat pulsul, am văzut că trăgeau de timp. Ne-au luat frica. Avem ascendent asupra lor.

- Gigi Becali, patronul de la FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.