Nationala

Gigi Becali l-a dat de gol pe nașul Gică Hagi! Ce decizie ar urma să ia în privința naționalei

Gigi Becali (66 de ani), patronul celor de la FCSB, a vorbit despre zvonurile privind numirea lui Gică Hagi în funcția de selecționer al primei reprezentative.

Articol de Tudor Belivacă  —  miercuri, 24 iulie 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul celor de la FCSB, a vorbit despre zvonurile privind numirea lui Gică Hagi în funcția de selecționer al primei reprezentative.

Finanțatorul celor de la FCSB nu crede că nașul său, Gică Hagi, va accepta oferta de a fi selecționerul României.

Gigi Becali: „Poate să vină și Guardiola și Mourinho și ăla de la Real Madrid!”

Gigi Becali crede că „Regele” va refuza oferta Federației. Finanțatorul celor de la FCSB consideră că Hagi dă randament când pregătește o echipă zilnic.

„Eu nu cred. Eu nu cred că acceptă Gică. Sunt sigur că ei îl vor, pentru că e numărul 1 și singurul care poate face ceva. E părerea mea, poate să supere cine vrea. Poate să vină și Guardiola, Mourinho și ăla de la Real Madrid și tot nu poate să facă nimic.

Și toți dacă vin să stea pe bancă, tot nu fac nimic. Nu avem jucători! Pe cine? Cu Edi ne-am calificat că a făcut mama lui rugăciuni!

Gică Popescu l-a criticat pe bună dreptate pe Edi. El a practicat o strategie mai mult de noroc”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Digi Sport Special”.

Eu cred în Gică când are echipa la dispoziție zi de zi. Atunci face minuni. Are România vreun jucător de 30 de milioane? Trebuie să ai 2-3 jucători la echipele mari ca să reușești. Edi a plecat ca să nu se facă de râs. Eu știam, vorbisem cu un duhovnic. Are oferte din Europa și din Arabia Saudită. Edi a fost hoț, trebuia să zică din prima

- Gigi Becali, finanțator FCSB

Misiune imposibilă pentru viitorul selecționer

În conferința de marți susținută marți, Răzvan Burleanu a spus că așteaptă propunerile Comisei Tehnice și i-a trasat viitorului tehnician un obiectiv clar: calificarea la Mondialul din 2026. Obiectivul este extrem de complicat.

După ce a ajuns la EURO 2024 terminând preliminariile pe locul 1, naționala României va avea acum o misiune mult mai dificilă. Spre deosebire de EURO 2024, la CM se califică doar echipa de pe primul loc din preliminarii. Iar echipele de pe locul 2 vor merge la un baraj, împreună cu alte patru echipe din Nations League. „Tricolorii” se află în acest moment în urna a 2-a.

Cum arată în prezent urnele pentru CM 2026

  • Urna 1: Franța, Spania, Anglia, Belgia, Olanda, Portugalia, Italia, Croația, Germania, Elveția, Danemarca, Austria
  • Urna 2: Ucraina, Turcia, Polonia, Suedia, Țara Galilor, Ungaria, Serbia, Slovacia, ROMÂNIA, Cehia, Scoția, Norvegia
  • Urna 3: Slovenia, Grecia, Irlanda, Finlanda, Albania, Georgia, Islanda, Macedonia de Nord, Muntenegru, Irlanda de Nord, Bosnia, Israel
  • Urna 4: Bulgaria, Luxemburg, Armenia, Belarus, Kosovo, Kazahstan, Azerbaidjan, Estonia, Cipru, Lituania, Letonia, Feroe
  • Urna 5: Moldova, Andorra, Malta, Gibraltar, Liechtenstein, San
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.