Liga 2

Clubul din Liga 2 a obținut dreptul de promovare » Anunțul oficial făcut de FRF

CSM Reșița / Foto: Facebook

Articol de Emanoil Ursache  —  miercuri, 24 iulie 2024

CSM Reșița a obținut oficial dreptul de promovare în Superligă. Gruparea din Caraș-Severin a reușit să își schimbe forma de organizare, lucru confirmat în ședința Comitetului Executiv al FRF.

Echipa pregătită de Flavius Stoican se va numi în Liga 2, în sezonul care urmează să înceapă la nivelul eșalonului secund, ACSM Reșița. Schimbarea a fost confirmată oficial de către Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

Decizia FRF pentru ACSM Reșița

„Aprobă cu unanimitate de voturi cesionarea activității sportive și a dreptului de participare în competițiile fotbalistice organizate de FRF, de la Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița, club de drept public, în favoarea Asociației Club Sportiv Muncitoresc Reșita, club de drept privat”, se arată în decizia Comitetului Executiv al FRF din 23 iulie 2024.

La rândul său, clubul reșițean a jubilat pe Facebook, după ce FRF a anunțat că vor avea drept de promovare, în cazul în care se va clasa fie pe locurile promovabile direct (1 și 2), fie pe locurile de baraj (3 și 4), la finele sezonului 2024-2025.

Reacția ACSM Resița

„Moment important pentru clubul nostru! Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit la data de 23 iulie 2024, a aprobat cu unanimitate de voturi cesionarea activității sportive și a dreptului de participare în competițiile fotbalistice organizate de FRF, de la Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița, club de drept public în favoarea Asociației Club Sportiv Muncitoresc Reșita, club de drept privat!

Decizia de astăzi a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal recompensează eforturile conducerii clubului nostru, alături de membrii fondatori ai ACSM Reșița, de a obține dreptul de promovare!”, a notat, pe Facebook, CSM Reșița.

Clubul anunțase, în urmă cu o lună, prin vocea președintelui Cristian Bobar, că a reușit să obțină dreptul de promovare în Superligă.

Corvinul Hunedoara ar putea fi a doua echipă care să realizeze acest lucru. Răzvan Burleanu, președintele FRF, a spus marți că hunedorenilor le-au fost amânate primele două jocuri din Liga 2, în contextul calificării în turul 2 preliminar al Europa League, pentru a avea timp să își schimbe forma de organizare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.