Liga 1

Lovitură dată de FCSB după meciul cu Maccabi! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Am ajuns la un numitor comun, mâine rezolvăm”

+29 Foto
Mihai Stoica (59 ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a oferit prima reacție după FCSB - Maccabi Tel Aviv 1-1, partidă disputată pe „Stadionul Steaua”.

Articol de David Marinescu  —  miercuri, 24 iulie 2024

Mihai Stoica (59 ani) a oferit prima reacție după FCSB - Maccabi Tel Aviv 1-1, partidă disputată pe „Stadionul Steaua”. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a dezvăluit și că este foarte aproape ca Risto Radunovici să semneze prelungirea contractului, așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate de la prânz.

FCSB a remizat cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, în prima manșă din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Calificarea se decide la retur, miercurea viitoare, la Budapesta. Dawa a marcat pentru roș-albaștri, în timp ce Biton a deschis scorul pentru „galbeni”.

Mihai Stoica: „Nu am mai văzut o asemenea atitudine și agresivitate”

„Nu prea i-am văzut, i-am văzut pe ai noștri. Sunt încântat de felul cum ne-am prezentat. Nu am mai văzut o echipă care să se prezinte într-o competiție așa importantă cu o asemenea atitudine de la cea cu Bourceanu și Pintilii. Nu am jucat rău până la gol, însă după acesta, am avut o ocazie la trei minute.

Am jucat foarte bine. A fost o mărturie: echipa asta poate în Europa, aveam dubii mari. Crețu are 35 ani, dar nu are experiență în Europa, spre exemplu. Popa încă nu își găsește cadența pentru echipa asta, dar împotriva unor adversari atât de valoroși. Am avut foarte multe ocazii”, a spus Mihai Stoica la „Fotbal Show” de la Prima Sport.

„La 1-1, ei nu au mai putut să iasă din careu. Am avut două ocazii monumentale apoi. Am fost mult mai periculoși în repriza a doua, chiar dacă ne-am expus puțin, însă nu au ajuns la poartă. Miculescu a fost ceea ce trebuie să fie”, a mai spus oficialul campioanei en-titre din Superligă.

MM Stoica a discutat și despre prelungirea contractului lui Risto Radunovic, spunând că FCSB este foarte aproape de a ajunge la un consens cu acesta: „Risto a jucat fenomenal. Azi am avut o discuție legată de prelungirea contractului, el are până în iarnă.

+29 Foto
FCSB - Maccabi Tel Aviv/ foto Cristi Preda (GSP)

Suntem foarte aproape de a prelungi, am ajuns la un numitor comun. Este vorba doar de perioadă, sper ca mâine să rezolvăm problema asta. Îmi doresc din toată inima să rămână. Este și a fost Top 3, inclusiv ca importanță în vestiar. Este un băiat admirabil. Mi-aș dori să rămână și în cadrul clubului, caut de mult timp un director sportiv.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.