Conference League

Rezultat șocant în Conference League » O mare favorită a fost demolată: a marcat și fostul atacant din Superliga

FOTO: Facebook @Sabah FC

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 25 iulie 2024

Maccabi Haifa a pierdut cu Sabah Baku, scor 0-3, în prima manșă din turul 2 preliminar din Conference League. Vicecampioana din Israel a fost umilită în meciul considerat acasă, dar jucat pe teren neutru.

O nouă surpriză mare în preliminariile cupelor europene. În Conference League, echipa care a terminat pe 3 în Azerbaidjan în sezonul trecut a umilit-o pe Maccabi Haifa, vicecampioana Israelului.

Maccabi Haifa, demolată de Sabah Baku

Înainte de startul meciului, Maccabi Haifa avea o cotă de 1,35 la victorie la casele de pariuri. În același timp, cota medie a celor de la Sabah era de 7,9 pentru victorie, astfel că rezultatul de pe teren e unul de-a dreptul șocant.

Cele 3 goluri ale azerilor au fost marcate după minutul 60. Cel care a deschis balul a fost Pavol Safranko, fostul atacant de la Sepsi, care a fost dorit de CFR Cluj în această vară. Sekidika a făcut 2-0 pentru Sabah în minutul 78, iar Alyiev a pus cireașa pe tort 10 minute mai târziu.

Și Maccabi Haifa are o misiune aproape imposibilă în retur, la Baku. Săptămâna viitoare are loc a doua manșă, iar Israel poate rămâne fără vicecampioana țării în cupele europene.

Israelienii își pun speranțele în Maccabi Tel Aviv, campioana din sezonul trecut. Rivala celor de la Haifa va juca cu FCSB miercuri, în manșa a doua din turul 2 preliminar Champions League. În tur, pe stadionul Steaua, scorul a fost 1-1, astfel că Maccabi Tel Aviv și FCSB au păstrat șanse la calificare.

Dacă va fi eliminată de campioana României, Maccabi Tel Aviv va juca în turul 3 din Europa League cu pierzătoarea „dublei” Panevezys - Jagellonia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.