Conference League

Dan Petrescu, furios! Gestul făcut imediat după CFR Cluj - Neman » Decizie halucinantă a brigăzii de arbitri

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 25 iulie 2024

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a fost nervos la finalul partidei cu Neman Grodno, scor 0-0, din prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League, și s-a dus direct la brigada de arbitri.

Marko Peric, arbitrul asistent de pe atacul celor de la CFR Cluj din repriza a doua, a făcut o greșeală imensă. A ridicat fanionul la un presupus ofsaid la Korenica, extrema stânga a ardelenilor. Jucătorul de la CFR rămăsese singur cu portarul și a fost faultat în careu, astfel că trebuia să primească penalty.

Doar că, pentru că Peric a ridicat fanionul, s-a considerat că Korenica a plecat din ofsaid. Reluările arată însă altceva, și anume că jucătorul de la CFR Cluj era în joc atunci când a primit pasa de la Tachtsidis.

Korenica, în poziție regulamentară la pasa lui Tachtsidis / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Dan Petrescu, furios pe brigada de arbitri

Dan Petrescu a fost extrem de nervos la final și s-a dus direct la brigada de arbitri să ceartă explicații. Prima dată l-a luat la rost pe „centralul” Miloš Gigovic, apoi a venit rândul asistentului să fie certat.

În van, nimic nu a mai putut fi schimbat. În turul 2 preliminar din Conference League nu există sistemul VAR, astfel că decizia luată de arbitri nu a putut fi revăzută și analizată. Abia din turul 3 al competiție va fi implementat VAR.

Spre deosebire de Conference League, sistemul VAR a fost implementat încă din turul 1 premliminar Champions League și Europa League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.