Conference League

Costel Gâlcă și-a criticat jucătorul după eșecul cu Maribor: „A făcut o mare greșeală. Eu am decis să-l folosesc”

Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova, foto: captură de ecran Facebook Universitatea Craiova

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 26 iulie 2024

Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova, a analizat înfrângerea cu Maribor, scor 0-2, din turul 2 preliminar al Conference League.

Returul are loc peste o săptămână, în Bănie, fără Maldonado în echipa Craiovei. Stoperul a fost eliminat cu Maribor, iar Gâlcă l-a criticat după meci pentru greșeala făcută. Oltenii au jucat o oră cu om în minus, după ce Maldonado l-a faultat pe Beugre și a luat cartonașul roșu.

Costel Gâlcă despre Maldonado: „Eliminarea lui a fost decisivă”

„Eliminarea lui Maldonado a fost decisivă, dar chiar şi cu un om mai puţin nu trebuia sa facem aceste greşeli în apărare, care ne-au costat. E o echipă foarte bună pe atac, dar are şi deficienţe în apărare.

Cred că dacă continuam 11 contra 11 altul era rezultatul. Nu am reuşit să finalizăm acţiunile. A fost decizia mea să-l titularizez pe Maldonado, fiindcă e un jucător important. E adevărat, a făcut o greşeală.

A fost un contact, dar arbitrul decide. Îmi pare rău că nu le-am făcut o bucurie fanilor. A fost și greşeala mea, îmi asum, nu doar a jucătorilor. Vom încerca să întoarcem rezultatul, nu este imposibil”, a declarat Gâlcă, citat de as.ro.

Gâlcă mai crede în calificarea Universității Craiova

„35%-40% şanse pentru noi…e greu, e un rezultat dificil, dar am încredere în echipă, am încredere în toţi jucătorii, cu siguranţă vom face un meci bun în retur, sperăm să întoarcem rezultatul. 2-0 e un rezultat care nu-ţi dă multe opţiuni, dar sincer sper să arătăm altă faţă în meciul de acasă, am încredere că vom întoarce rezultatul.

E păcat de efortul pe care l-au făcut, am avut momente când nu am stat rău, dar am făcut câteva greşeli şi ei au profitat. Un rezultat decepţionant, mă aşteptam la un meci mult mai bun al nostru. Mă aşteptam ca echipa mea să câştige. Rămâne meciul retur, vom încerca. Meritam mult mai mult”, a mai declarat antrenorul Craiovei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.