Liga 1

Vlad Chiricheș a aflat la flash-interviu că Gigi Becali îl critica dur la televizor: „Crede că joc la mișto!”

+25 Foto
Vlad Chiricheș, după FCSB - CFR Cluj 0-1

Articol de Emanoil Ursache  —  sâmbătă, 27 iulie 2024

Vlad Chiricheș (34 de ani) a fost aspru criticat de Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, imediat după partida cu Oțelul Galați. Fundașul central a avut oportunitatea de a răspunde la flash-interviu.

La primul gol al celor de la Oțelul, reușit de Juri Cisotti în finalul primei reprize, fostul stoper de la Sassuolo, Napoli sau Tottenham a încercat să îi paseze lui Denis Haruț, colegul din centrul apărării, însă balonul a fost interceptat de căpitanul Cisotti, inovația lui Dorinel Munteanu pentru postul de atacant. Acesta a avut culoar liber până la poarta lui Andrei Vlad și a marcat.

Vlad Chiricheș: „Sunt sigur că patronul m-a criticat”

„Sunt sigur că patronul m-a criticat. E normal. Câteodată jocul meu pare zeflemist, poate crede că joc la mișto. Încerc să construiesc din apărare, cu pase scurte, iar câteodată nu e exact ce vrea patronul, dar sper ca în următoarele jocuri să fie mai bine și să câștigăm”, a declarat Vlad Chiricheș la Prima Sport, imediat după partida cu trupa de la malul Dunării.

„Jocul l-am început bine, am avut câteva ocazii bune, apoi a venit pasa mea greșită spre Denis. Îmi asum această înfrângere. Lucrurile rele au plecat de la respectiva fază, am primit gol, apoi nu am mai reușit să revenim în joc.

Îmi e foarte greu să vorbesc de ceilalți, pasa mea a fost cam moale, îmi asum responsabilitatea pentru acel gol primit. Din acel moment, lucrurile au fost înspre rău, nereușind să mai revenim”, a mai spus fundașul campioanei en titre din Superligă.

+25 Foto
FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)

Nu știu ce nu merge, mi-e greu să răspund sau să numesc vreun anumit motiv pentru care nu reușim să obținem victoria. Prima jumătate de oră a fost controlată de noi, puteam să înscriem, păcat că nu am făcut-o. Jocul a devenit mult prea apăsător și ne-a fost greu să marcăm și să obținem un rezultat bun.

Am discutat în vestiar, am spus că dacă nu avem încredere că putem întoarce rezultatul, nu are rost să ne mai întoarcem pe gazon. Nu am reușit. A venit golul doi, o execuție extraordinară. Ne-a fost din ce în ce mai greu. Nu vreau să găsesc un alibi, dar faptul că toată lumea vorbea de meciul cu Maccabi ne-a dăunat în această seară. Se simțea că nu pare un meci important, iar rezultatul arată că ne-am prezentat lamentabil.

- Vlad Chiricheș, fundaș FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.