Liga 1

5 momente inedite care nu s-au văzut la TV în FCSB - Oțelul 0-2 » Elias Charalambous și Dorinel Munteanu au oferit imaginea zilei

Cinci momente care nu s-au văzut la TV în FCSB - Oțelul. Foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Cristi Preda (foto), George Nistor   —  sâmbătă, 27 iulie 2024

FCSB și Oțelul Galați s-au întâlnit în Ghencea în fața unei asistențe reduse, de doar 4700 de spectatori, dar momentele spectaculoase nu au lipsit, pe teren și în tribune. Formația de la malul Dunării s-a impus cu scorul de 2-0, grație golurilor înscrise de Juri Cisotti și Diego Zivulic.

A fost și un duel al antrenorilor, la capătul căruia Dorinel Munteanu a ieșit triumfător și fericit ca urmare a prestației jucătorilor săi. „Neamțul” nu și-a ascuns nicio clipă emoțiile perfect vizibile încă de la ieșirea de pe tunel.

Primirea lui Charalambous

Cipriotul respectuos i-a făcut o primire cum se cuvine lui Dorinel Munteanu. Ca într-o scenă din „Il Padrino”, adaptat la Superliga, cei doi s-au îmbrățișat și și-au spus cuvinte de apreciere. La final, au scurtat momentul, poate că era și normal. Doar unul a cucerit punctele.


Dorinel Munteanu și Elias Charalambous, înaintea fluierului de start. Foto: Cristi Preda, GSP

Florin Tănase, ultras din lojă

Liber de contract, Florin Tănase nu a ratat nici meciul cu Oțelul și a fost prezent într-una dintre lojele arenei. Încă nu și-a dat acceptul de a reveni la FCSB, însă pare că îi place și această postură.

Galeria l-a observat, iar el nu a întârziat să răspundă. Alături de el a stat Anghel Iordănescu, și el „abonat” la ultimele meciuri ale roș-albaștrilor.


+25 Foto
FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)

Trăirile lui David Kiki

Jucătorul din Benin s-a aflat la primul meci pe teren propriu în tricoul celor de la FCSB, în Superliga. A prins toate minutele, deși evoluția sa a lăsat de dorit. Puțin incomodat, a alergat puțin și s-a concentrat mai mult să nu comită erori majore, decât să sprijine ofensiva.

Interesant este că în minutul 32, la o lovitură liberă, antrenorul i-a dat indicații să execute el, direct pe poartă. Kiki a făcut-o, mult peste, dar ar putea fi un semnal că va fi trecut pe lista posibililor executanți. Pe final, a jucat rol de libero, fiind ultimul apărător pe atacul echipei sale.

David Kiki nu a impresionat în FCSB - Oțelul 0-2. Foto: Cristi Preda, GSP

Bariera de sticle a lui Dorinel

Tehnicianul oțelarilor este cunoscut pentru temperamentul său vulcanic, mai ales pe teren, așa că și-a luat măsuri. Și-a plasat patru sticle de apă distanțate relativ egal pe linia punctată a suprafeței din care are voie să dea indicații.

În momentul în care consuma una dintre ele, cerea o nouă sticlă pentru a o poziționa pe tușă. Dacă nu o făcea el, un membru din staff o așeza în locul celei lipsă. L-a ajutat astfel să nu depășească spațiul și, prin urmare, să nu fie avertizat de cel de-al patrulea arbitru.

Dorinel Munteanu, în FCSB - Oțelul 0-2. Foto: Cristi Preda, GSP

Fericirea știrbă a înfrângerii

Chiar dacă au fost puțini, cei mai mici au profitat din plin de partidă. S-au amuzat, au strigat pentru favoriții lor, iar cei mai îndrăzneți au cerut tricourile jucătorilor.

Din nefericire pentru ei, la final au simțit ce înseamnă înfrângerea.

Un micuț suporter prezent în tribunele stadionului din Ghencea. Foto: Cristi Preda, GSP
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.