Jocurile Olimpice

Moment emoționant: Celine Dion a ignorat boala și a cântat după 4 ani, lângă Turnul Eiffel din Paris

+31 Foto
Celine Dion a făcut spectacol la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, foto: Getty Images

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 27 iulie 2024

Moment de impact la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Celine Dion (56 de ani) a revenit pe scenă după o pauză de 4 ani și a oferit un moment emoționant.

A fost o seară care va rămâne în istorie la Paris, cu multe evenimente memorabile. Unul dintre ele a fost revenirea pe scenă a artistei Celine Dion, diagnosticată cu sindromul de tulburare neurologică a persoanei rigide, o boală autoimună fără tratament. Celine a interpretat piesa „Hymne à l'amour” (Imnul Iubirii), de Edith Piaf.

VIDEO. Celine Dion, prima reprezentație live din 2020

Toată lumea a fost cu ochii pe reprezentația lui Celine Dion, mai ales că aceasta n-a mai performat live din 2020 din cauza problemei cu care s-a confruntat.

Evenimentul a avut loc la Turnul Eiffel, iar Celine a apărut scăldată în lumină, alături de un pianist. A interpretat cântecul din 1950, scris inițial de Edith Piaf în memoria iubitului ei boxer Marcel Cerdan, decedat într-un accident de avion în 1949.

„De fiecare dată când mă întorc la Paris îmi amintesc că mai este atât de multă frumusețe și bucurie de experimentat în lume”, a scris Dion pe rețelele de socializare. „Îmi place Parisul și sunt atât de fericită că mă întorc!

Celine Dion, foto: Getty Images

În 1997, Celine Dion a impresionat publicul global cu piesa „My heart will go on” (Inima mea va continua să bată), de pe coloana sonoră a superproducției „Titanic” a lui James Cameron.

Lady Gaga a cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

Lady Gaga a făcut spectacol la Paris înainte de apariția lui Celine Dion. Artista de 38 de ani a cântat „Mon truc en plumes” (Numărul meu de dans cu pene), ca un omagiu pentru Zizi Jeanmaire.

Lady Gaga, foto: Getty Images

„Deși nu sunt o artistă franceză, am simțit întotdeauna o legătură foarte specială cu francezii și cântând muzică franceză”, a scris Gaga pe rețelele de socializare. „Este onoarea mea supremă să cânt pentru voi și să vă încurajez!! Jocurile Olimpice întotdeauna mă emoționează!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.