Jocurile Olimpice

„Reprezintă o realitate... cu homosexuali, cu travestiți” » Ion Țiriac despre deschiderea de la JO: „M-a bucurat enorm Nadia Comăneci, dar și mai mult Nadal”

+26 Foto
Ion Țiriac (85 de ani), cel mai bogat român, a fost protagonistul unei aroganțe în momentul prezentării celei mai noi mașini din vasta lui colecție.

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 27 iulie 2024

Ion Țiriac, al doilea cel mai bogat român și fost jucător de tenis, a comentat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris.

„O ceremonie diferită, o treabă nou, e prima dată, mi se pare, când aceasta nu s-a ținut pe un stadion. Acesta este Parisul din ziua de azi, cu travestiți, cu homosexuali, cu tot ce este.

Reprezintă o realitate care ne-a făcut să vedem aceste dansuri. 18 miliarde au costat aceste Jocuri Olimpice, probabil că le și merită. Să vedem dacă vor putea recupera din punct de vedere economic. Au făcut o treabă a «la francais», cum se spune. Sper să ne întoarcem cu bucurie acasă”, a declarat Ion Țiriac, potrivit prosport.

Epilogul ceremoniei de deschidere a fost un show plin de culoare și un moment emoționant: în drumul final spre Hauts-de-Seine, torța a fost purtată de Rafael Nadal, Nadia Comăneci, Carl Lewis și Serena Williams, cei care au defilat pe Sena în noapte, cu Flacăra Olimpică ridicată spre cer.

„Cei mai reprezentativi 4 atleți care sunt în lumea asta! M-a bucurat enorm Nadia Comăneci, dar și mai mult Nadal, merită asta. Au fost cei patru care au reprezentat, nu vorbesc de Zinedine Zidane, reprezentantul Franței”, a mai spus Țiriac.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.