Liga 1

Helmut Duckadam dă de pământ cu jucătorii de la FCSB: „Lot pentru Champions League?... Să fim serioși!”

Helmut Duckadam / Foto: GSP.ro

Articol de Tudor Belivacă  —  sâmbătă, 27 iulie 2024

Helmut Duckadam (65 de ani), fost director de imagine al celor de la FCSB, a criticat aspru lotul campioanei României, după înfrângerea suferită în fața celor de la Oțelul Galați, scor 2-0.

Helmut Duckadam consideră că, momentan, lotul campioanei României nu poate face față în competițiile europene.

Helmut Duckadam: „ Ăsta e lotul, pentru România e OK”

Helmut Duckadam a analizat noile achiziții din lotul roș-albaștrilor și a concluzionat că transferurile făcute nu aduc un plus echipei.

FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)

”Desigur că FCSB poate să câștige cu Maccabi și să se califice, dar are un lot bun pentru România, din punctul meu de vedere. Pentru Liga Campionilor are un lot modest sau slab.

Ce transferuri au făcut? Daniel Popa a jucat la toate echipele din play-out, Baeten, venit de la o echipă care a retrogradat, Musi, din play-out. Ștefănescu, singurul care a fost transferat de la o echipă de play-off.

Vlad, Panțîru, Haruț, Chiricheș, Edjouma și Pantea în ultimii doi ani nu prea au jucat, nu știu dacă au 10 meciuri. Ăsta e lotul, pentru România e OK. Pentru Champions League... să fim serioși”, a declarat Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

FCSB a pierdut în fața celor de la Oțelul Galați, scor 2-0, în Ghencea. Gălățenii au deschis scorul în minutul 44 prin Cisotti, iar Zivulic a dublat avantajul gălățenilor în minutul 59 al partidei.

Gigi Becali forțează transferul lui Louis Munteanu

După partida cu Oțelul, Becali a anunțat o campanie de transferuri în forță pentru a întări lotul. Patronul celor de la FCSB a anunțat că va insista pentru transferul lui Louis Munteanu.

„O să iau jucători valoroși, o să vedeți cât de curând. O să risc, o să mai dau ceva bani, câteva milioane, nu am ce face! Dacă îl iau pe Louis Munteanu... Florin Tănase e așteptat în Arabia Saudită. I-am propus să vină, să facem contractul, iar dacă îi vine vreo ofertă bună, îl las să plece.

Dacă îl iau pe Louis Munteanu, nu mai am nicio treabă. Forțez la Louis Munteanu, asta vreau. Am făcut o ofertă de două milioane ieri. Vom vedea. Trebuie să îl conving pe el, pe Louis. El nu prea e stelist, am înțeles... Poate ne înțelegem totuși, cine știe?! Trebuie să iau marcator adevărat, nu se pune problema”, a declarat patronul celor de la FCSB.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.