Nationala

Gheorghe Hagi e misterios, dă anunțul duminică pentru națională: „Am proiect serios la Constanța”. Chivu e dorit la Farul

Gheorghe Hagi, antrenor al celor de la Farul Constanța, foto: Imago

Articol de Ionuţ Coman  —  sâmbătă, 27 iulie 2024

Gheorghe Hagi (59 de ani), managerul tehnic de la Farul Constanța, va dezvălui după meciul cu FC Botoșani (duminică, 28 iulie, ora 19:00) dacă acceptă oferta federației de a deveni selecționerul naționalei României.

Ofertat de Federația Română de Fotbal pentru postul de selecționer al reprezentativei tricolore, Gică Hagi nu a dat încă un răspuns.

Gheorghe Hagi își anunță duminică decizia dacă preia echipa națională a României

Managerul tehnic al Farului a anunțat sâmbătă că va dezvălui decizia sa după meciul din Superligă cu FC Botoșani, pe care alb-albaștrii îl vor disputa duminică, de la ora 19.00, pe teren propriu. Printre rânduri, „Regele” a lăsat să se înțeleagă că va continua la Constanța.

„Este meciul cu Botoșani, unul foarte important. Ne concentrăm asupra acestui joc, iar după meci, cu siguranță, veți afla în ce direcție voi merge. Vă dați seama că este un proiect important la Constanța”, a declarat Hagi la conferința de presă.

Cristi Chivu ar putea veni la Farul

Totuși, surse din cadrul clubului au dezvăluit că se poartă discuții cu Cristi Chivu pentru a veni la Farul. Fostul internațional, liber de contract după ce și-a încheiat colaborarea cu Inter Milano, ar urma să-i ia locul managerul tehnic al constănțenilor.

Marele său avantaj este că a lucrat cu jucătorii tineri și s-a format ca antrenor la un club mare din fotbalul profesionist. Astfel, Hagi ar lăsa echipa pe mâini sigure, singura problemă de rezolvat rămânând cedarea acțiunilor de la Farul, pentru a evita un conflict de interese.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.