Nationala

Panduru știe cine va fi noul selecționer al României: „A ieșit fum alb, e gata!”

Basarab Panduru

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 27 iulie 2024

Basarab Panduru, fostul internațional „tricolor”, crede că Gică Hagi va fi noul selecționer al României.

Gică Hagi a susținut o conferință de presă înainte de meciul Farului cu Botoșani, care se va disputa duminică, de la ora 19:00, și a fost întrebat dacă s-a înțeles cu Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Hagi a evitat să răspundă și a declarat că duminică va face anunțul: „Urmează meciul cu Botoșani, nu pot să vorbesc acum. Duminică o să aflați răspunsul”.

Basarab Panduru: „A ieșit fum alb de la Constanța”

Panduru a analizat declarația lui Hagi și crede că s-a înțeles cu Federația, altfel ar fi anunțat deja că nu va fi selecționerul României.

„Cred că avem fum alb de la Constanța. Cred că avem antrenor la națională. Nu vrei să spui că pleci chiar înainte de meci. De ce să ții secret până după meci, dacă nu pleci? Dacă nu te duceai, spuneai direct.

Așa e logica, eu merg după logică. Problema nu e cine vine la națională. E cine vine la Farul în locul lui”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport 1.

Gică Hagi, prima variantă a Federației

După ce Edi Iordănescu a anunțat că nu continuă la echipa națională. Federația a început căutările pentru un nou selecționer. Prima variantă venită dinspre Comisia Tehnică spre Răzvan Burleanu a fost Gică Hagi, antrenorul-patron de la Farul.

Președintele FRF și șeful de la Farul s-au întâlnit și au negociat o posibilă numirea a lui Hagi pe banca naționalei României. „Regele” a declarat că va anunțat duminică răspunsul.

În cazul unul refuz al lui Hagi, FRF va merge spre celelalte variante, în frunte cu Adrian Mutu și Mirel Rădoi. Primul a mai fost selecționer, la naționala U21, iar al doilea a fost și la tineret și la echipa mare. Deci, amândoi au mai lucrat cu actuala conducere a Federației.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.