Liga 1

Bernd Storck critică arbitrajul după Sepsi - Dinamo: „Este henț clar, după toate regulile”

+46 Foto
Bernd Storck / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  duminică, 28 iulie 2024

Bernd Storck (61 de ani), antrenorul formației Sepsi Sfântu Gheorghe, s-a arătat nemulțumit de maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Horațiu Feșnic la meciul cu Dinamo, terminat la egalitate, 1-1, în etapa a treia a Superligii.

Storck consideră că Sepsi trebuia să beneficieze de un penalty spre finalul primei reprize, la un henț comis de Gnahore. Covăsnenii conduceau cu 1-0, grație golului marcat de Florin Ștefan în minutul 29, însă „câinii” au plecat cu un punct de la Sfântu Gheorghe în urma reușitei lui Petru Neagu din minutul 74.

Bernd Storck reclamă un penalty neacordat pentru Sepsi în meciul cu Dinamo

Tehnicianul german s-a arătat nemulțumit, de asemenea, de felul în care a arătat echipa sa în a doua repriză, deoarece nu a mai putut să își impună stilul de joc, preferând să apeleze la baloane lungi. El a subliniat că Sepsi trebuie să progreseze, deoarece se află doar la 80 % din capacitatea ei.

Am meritat să dăm gol și poate mai meritam să dăm un gol. La faza din finalul primei reprize am avut penalty. Este henț clar, după toate regulile, am văzut și la EURO 2024. Este o mână care împiedică mingea să se ducă spre poartă.

În repriza a doua adversarul a făcut schimbări, iar noi ne-am pierdut stilul de joc, n-am mai avut încredere. Trebuie să continuăm să jucăm așa cum știm.

Am continuat să jucăm cu mingi lungi, iar adversarii au avut jucători înalți. În apărare nu am jucat rău deloc.

Bernd Storck, către elevii săi: „Trebuie să ne îmbunătățim jocul”

Săptămâna trecută am fost puțin norocoși, deci sunt mulțumit cu șapte puncte în trei etape. Trebuie să ne îmbunătățim jocul, momentan suntem 80%”, a declarat Bernd Storck, la finalul partidei, conform digisport.ro.

+46 Foto
Dinamo - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

După trei etape consumate din noul sezon al Superligii, Sepsi a adunat șapte puncte în campionat, în timp ce Dinamo a strâns patru puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.