Liga 1

A fost iureș mare la vestiare după Sepsi - Dinamo: „D-aia suntem unde suntem! Este ceva josnic și urât”

Articol de Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache  —  duminică, 28 iulie 2024

Attila Hadnagy (43 de ani), directorul sportiv al lui Sepsi, a răbufnit la finalul meciului cu Dinamo. Totul după ce fanii lui Dinamo au avut un comportament xenofob pe toată durata partidei de la Sfântu Gheorghe, iar „centralul” Horațiu Feșnic n-a oprit niciodată confruntarea terminată la egalitate, 1-1.

„Afară, afară cu ungurii din țară”. „E România, e țara noastră, și ne pi*** pe Ungaria voastră”. „Suntem români și ne vom apăra pământul, neamul și istoria. Ale, ale, ale, ale, să-ți dăm la ****, bozgore!”. Acestea au fost doar trei dintre scandările xenofobe, repetate, ale fanilor lui Dinamo.

Niciodată în timpul jocului, arbitrul Horațiu Feșnic nu a oprit joculpentru a se transmite un mesaj clar la stația de amplificare a stadionului în ceea ce privește derapajul ultrașilor bucureșteni.

Attila Hadnagy: „Un arbitraj cam dubios!”

Situația l-a deranjat extrem de tare pe Attila Hadnagy (43 de ani), directorul sportiv al lui Sepsi.

„Un arbitraj cam dubios, dacă pot să-i zic așa. Să nu oprești meciul niciodată când au strigat de nu știu câte ori suporterii lui Dinamo afară cu ungurii... Și nu mai zic alte înjurături. Să nu oprești... D-aia suntem unde suntem în 2024, dar mergem înainte, asta este”, a declarat oficialul lui Sepsi în exclusivitate pentru GSP.RO.

Oficialii lui Sepsi au făcut scandal: „Este ceva josnic și urât!”

Întrebat dacă au primit explicații de la Feșnic pentru deciziile pe care le-a luat, Hadnagy a precizat că „nu putem să vorbim cu arbitrii să nici nu ne bagă în seamă!”.

Apoi a continuat: „Arbitrii s-au făcut că nu aud. Este ceva josnic și urât! În 2024, să ne strige afară cu ungurii... D-aia suntem unde suntem. Nu o să se oprească dacă domnii arbitri lasă jocul să continue. Puteam să spun că Dinamo are o galerie frumoasă, dar ce-au strigat ei a fost josnic”.

+46 Foto
Dinamo - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

„Noi de trei meciuri jucăm doar o repriză bine”

Referitor la meciul terminat 1-1, în care Florin Ștefan (29) și Petru Neagu (74) au marcat golurile confruntării de la Sfântu Gheorghe, la care au asistat 6.550 de fani, Attila Hadnagy a declarat.

„Era prea frumos să avem nouă puntce din nouă, după primele trei etape. Am făcut o primă repriză foarte bună, puteam să închidem meciul în minutul 46. Am avut un penalty clar! Un henț care nu s-a dat, din păcate. Repriza a doua mai slăbuță, cum a fost și în meciurile trecute. Noi de trei meciuri jucăm doar o repriză bine. Am căzut în repriza secundă și nu este bine deloc. Dar bine că s-a terminat așa pentru că puteam să și pierdem”

Băieții nu sunt la capacitatea maximă. Fizic, psihic cădem în repriza a doua. N-am făcut trei meciuri bune, ci doar trei reprize bune. Trebuie să ne revenim în următoarele meciuri foarte grele pentru că nu o să ne ajungă la cum am jucat cu Dinamo

Attila Hadnagy, director sportiv Sepsi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.