Liga 2

Nimic schimbat în Liga 2! CSC Șelimbăr nu a obținut drept de promovare

CSC Șelimbăr nu a obținut drept de promovare. Foto: Imago Images

Articol de Ionel Luţan  —  duminică, 28 iulie 2024

CSC Șelimbăr a jucat un rol important stagiunea trecută din Liga 2, sub comanda lui Claudiu Niculescu, fiind, multe etape, chiar liderul eșalonului secund.

Gruparea sibiană s-a aflat, alături de Corvinul, pe lista revelațiilor chiar dacă nu a avut drept de promovare în prima ligă.

CSC Șelimbăr nu a obținut drept de promovare

CSC 1599 Șelimbăr nu a reușit, finalmente, să schimbe forma juridică a clubului în ciuda insistențelor făcute de oficialii clubului.

„Două au fost motivele principale ale acestui refuz. Aveam toate documentele în regulă dar, în primul rând, bugetul restrâns de care ne bucurăm și renunțarea, în ultimul moment, a investitorului care dorea să se asocieze cu noi,  au condus la această situație”, a precizat președintele clubului sibian, Cornel Stănilă, la Metropola TV.

CSC Șelimbăr va juca meciurile de acasă, tot la Cisnădie

CSC 1599 Șelimbăr rămâne gazdă, și în următorul sezon, pentru partidele de acasă, la Cisnădie. Deși au dorit să evolueaze pe Municipalul sibian demersul a fost îngreunat de prezența, notabilă dealtfel, în plan european, a Corvinului  Hunedoara pe stadionul Municipal din Sibiu.

CSC Șelimbăr va juca meciurile de acasă, tot la Cisnădie. Foto: Facebook

Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, meci din prima etapă de Liga 2, a fost amânat pentru o dată care va fi anunțată ulterior. Câștigătoarea Cupei României va disputa joi returul din Europa League cu Rijeka, astfel că oficialii FRF au fost de acord să reprogrameze partida. Gruparea sibiană va debuta în noul sezon de Liga 2, pe 10 august, pe teren propriu, cu Metaloglobus, în etapa 2.

Constantin Schumacher e noul „principal” al lui CSC Șelimbăr

Constantin Schumacher a preluat postul lui Claudiu Niculescu, acum antrenor la FC Voluntari, tot în Liga 2. Fostul antrenor al celor de la CS Mioveni a semnat o înțelegere valabilă pe un sezon cu gruparea sibiană.

Numirea lui Schumacher la Șelimbăr a fost întârziată de faptul că antrenorul se afla sub contract cu CS Mioveni după ce înțelegerea i s-a prelungit automat datorită performanțelor

Constantin Schumacher (48 de ani)

„Bine ai venit, Constantin Schumacher! Noul antrenor principal al echipei noastre este fostul internațional, Constantin Schumacher! «Mister» a semnat un contract valabil pe un an de zile cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.

Prima aventură a sa ca antrenor a fost la Juventus București, urmând apoi cluburi precum CSM Râmnicu Vâlcea, Oțelul Galați, FC Argeș, Petrolul Ploiești, Rapid București, Vedița Colonești și CS Mioveni. Succes, Mister!”, a fost mesajul postat de echipa sibiană pe rețelele de socializare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.