Liga 1

Rivală din La Liga pentru FCSB și CFR Cluj » Suma cerută de Fiorentina pentru Louis Munteanu

Louis Munteanu, în amicalul Fiorentinei cu Preston/ foto: Facebook @Fiorentina

Articol de Daniel Scorpie, Adrian Duţă  —  duminică, 28 iulie 2024

Louis Munteanu (22 de ani), atacantul de la Fiorentina, e dorit și de Espanyol, nou-promovată în La Liga. FCSB și CFR Cluj și-au manifestat deja interesul pentru jucătorul crescut la Farul.

„Telenovela Louis Munteanu” continuă. După ce Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că a făcut o ofertă de două milioane de euro, italienii au anunțat acum suma pe care și-ar dori-o Fiorentina în schimbul lui Munteanu.

Cât vrea Fiorentina în schimbul lui Louis Munteanu

Fiorentina ar vrea dublu față de cât oferă FCSB, mai exact între 4 și 5 milioane de euro, potrivit violanews. Reprezentanții clubului ar urma să aibă o întâlnire cu impresarul lui Munteanu săptămâna viitoare, pentru a avea o discuție despre viitorul jucătorului, conform sursei citate.

Louis a intrat în ultimul an de contract cu formația viola și vara viitoare ar rămâne liber de contract dacă nu pleacă sau nu își prelungește înțelegerea acum.

Și Espanyol l-ar vrea pe Louis Munteanu

O nouă echipă ar fi acum pe lista celor care îl vor pe Munteanu, și anume Espanyol. Trupa catalană a promovat în La Liga în acest an, după un sezon petrecut în liga a doua spaniolă.

Espanyol s-ar alătura astfel celor de la FCSB și CFR Cluj pe lista cluburilor care îl vor pe Munteanu. Fostul atacant de la Farul a stârnit interesul contracandidatelor la titlu în acest sezon de Superliga. Inclusiv Rapid și-a arătat intenția de a-l lua pe Louis, prin vocea lui Viorel Moldovan, președintele clubului.

Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, anunțase că e aproape să-l aducă pe Munteanu în Gruia, dar mutarea nu a mai fost anunțată oficial. Ulterior, Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a declarat că a revenit și el în cursă și a făcut o ofertă de două milioane de euro.

Între timp, Munteanu a fost titular în amicalul pierdut de Fiorentina cu Preston, scor 1-2, fiind schimbat la pauză.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.