Jocurile Olimpice

Accidentare cumplită pentru reprezentanta Franței în competiția de ciclism montan

+7 Foto
Loana Lecomte, foto: Getty Images

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 28 iulie 2024

Loana Lecomte, sportivă din Franța, a suferit o accidentare teribilă în finala feminină a probei de ciclism montan de la Jocurile Olimpice. O clipă de neatenție a făcut diferența.

Lecomte a avut parte de o căzătură extrem de neplăcută duminică.

FOTO. Loana Lecomte s-a accidentat grav în finală la ciclism montan

+7 Foto
Loana Lecomte, foto: Getty Images

Sportiva s-a aflat la conducere din primul tur. Franțuzoaica a fost ajunsă imediat de Pauline Ferrand-Prevot și de olandeza Puck Pieterse. A rămas în urmă și a încercat să recupereze timp față de ele.

S-a grăbit și nu s-a mai putut concentra. A fost neatentă, a pierdut controlul și a căzut cu capul pe bușteni. Cursa s-a terminat extrem de nefericit pentru ea. Medicii au intervenit imediat pentru a-i oferi primele îngrijiri sportivei.

Ea a fost transportată de medici, iar fanii i-au scandat numele în momentele delicate pe care le traversa Lecomte, potrivit Eurosport.

Compatrioata lui Lecomte a câștigat cursa

Chiar dacă Loana n-a mai putut continua cursa, medalia de aur a fost adjudecată tot de o sportivă din Franța. Este vorba despre Pauline Ferrand-Prevot. Aceasta s-a impus fără probleme, cu o diferență uriașă față de adversare.

Ferrand-Prevot a obținut prima medalie olimpică din cariera ei. A fost prezentă, de asemenea, la Jocurile Olimpice din 2012, 2016 și 2020, dar atunci nu a reușit să obțină vreo performanță notabilă.

Chiar și în acest context, Pauline are 12 titluri mondiale la ciclism, la probe diferite, chiar dacă s-a impus în premieră la o probă de la Jocurile Olimpice.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.