Campionate

După De Ligt, Manchester United a bătut palma cu alt jucător al lui Bayern! Un singur pas până la realizarea transferului

Noussair Mazraoui, în stânga, cu numărul 40 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 29 iulie 2024

Manchester United s-a înțeles cu marocanul Noussair Mazraoui, 26 de ani, fundaș dreapta care aparține de Bayern Munchen. Rămâne ca „diavolii roșii” să scape de Aaron Wan-Bissaka.

Manchester United nu pierde timpul în acest mercato estival. După un sezon dezamăgitor, încheiat pe locul 8 în campionat, englezii au plătit peste 100 de milioane pentru a-i aduce pe atacatul Joshua Zirkzee și stoperul Leny Yoro.

Lista de jucători vizați nu se oprește aici. După ce s-a înțeles cu fundașul central Matthijs de Ligt, „diavolii roșii” au bătut palma cu alt jucător al lui Bayern Munchen, apărătorul dreapta Noussair Mazraoui.

Manchester United a bătut palma cu Noussair Mazraoui, jucătorul lui Bayern Munchen

Fabrizio Romano, specialist în transferuri, a dezvăluit în această dimineață că „Mazraoui i-a spus da lui Manchester United”. Părțile s-au înțeles cu privire la termenii contractuali, este de așteptat ca și cluburile să bată palma, englezii cunoscând deja pretențiile celor de la Bayern.

Noussair Mazraoui, internațional marocan cu 28 de meciuri pentru prima reprezentativă a țării lui, evoluează la Bayern din 2022, adus atunci liber de contract de la Ajax. Antrenorul „diavolilor”, Erik ten Hag, îl cunoaște din acea perioadă, ei colaborând vreme de 4 ani la Amsterdam.

Totul depinde de plecarea lui Aaron Wan-Bissaka

Pentru ca transferul să se înfăptuiască, rămâne ca Manchester United să elibereze un loc în lot. Englezii lucrează la despărțirea de fundașul dreapta Aaron Wan-Bissaka.

„Nu există probleme în privința acordului dintre United și Bayern, dar totul depinde de Wan-Bissaka. Dacă el va pleca, Manchester United poate aduce un nou fundaș dreapta”, scrie sursa citată.

În vârstă de 26 de ani, Aaron Wan-Bissaka evoluează din 2019 la Manchester United. A ajuns pe „Old Trafford” în schimbul sumei de 55 de milioane de euro. United îl mai are în lot pe acea poziție pe lusitanul Diogo Dalot.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.