Liga 1

Ioan Ovidiu Sabău și-a criticat jucătorii după remiza cu UTA: „Destul de lenți și crispați”

+56 Foto
Ioan Ovidiu Sabău

Articol de Romeo Ene  —  luni, 29 iulie 2024

UTA Arad - U Cluj 0-0. Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani) a oferit prima reacție după rezultatul înregistrat de ardeleni. Tehnicianul a fost extrem de nemulțumit la finalul partidei, în ciuda punctului obținut. „Studenții” au tras un singur șut pe spațiul porții și nu au prestat cel mai bun fotbal în viziunea lui Sabău.

U Cluj a rămas neînvinsă după primele 3 etape din Superliga. Ardelenii au acumulat 5 puncte și se află pe locul 4. Chiar și în acest context, Sabău nu a fost mulțumit de jocul echipei sale și a avut câteva reproșuri de făcut jucătorilor.

Acesta s-a referit în special la atacanții Blănuță și Tchassem, despre care a spus faptul că nu și-au asumat mai multe acțiuni ofensive. Sabău a anunțat faptul că Mamadou Thiam va evolua din primul minut cu CFR Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău, după UTA Arad - U Cluj: „Am jucat cu teamă”

+56 Foto
UTA - U Cluj, runda #3 din Superliga / foto: Ionuț Iordache

„De rezultat sunt mulțumit, de joc absolut deloc. N-am prins o zi bună. Au fost destul de lenți și crispați atunci când am avut mingea, fără să dăm siguranță. Am pierdut destul de multe baloane, atacanții ar fi trebuit să-și asume mai mult, să intre în combinații.

Am jucat cu teamă, n-a fost o zi reușită din punct de vedere al jocului, dar e un rezultat care mă mulțumește. Thiam va apărea la următorul meci. E un grup frumos la Cluj, cred că putem mai mult decât am arătat în această seară.”, a declarat Sabău, la Prima Sport.

Un rezultat just, am avut câteva situații în prima repriză. E un punct bun pentru noi. UTA va fi o rivală pentru play-off.
Lumea vrea obiective mari, din gură e ușor să spui, avem multe de demonstrat ca să fim acolo unde am fost anul trecut. Sunt pe final de carieră, trăiesc la maxim fiecare meci.

- Alexandru Chipciu, fundaș U Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.