Jocurile Olimpice

Simona Halep și Cristina Neagu, primele reacții după performanța lui David Popovici de la Jocurile Olimpice

+45 Foto
David Popovici, AUR olimpic la 200 de metri liber - Jocurile Olimpice 2024 - foto: Raed Krishan / GSP

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 30 iulie 2024

David Popovici (19 ani) a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris. Acesta a devenit campion olimpic la proba de 200 de metri liber. Simona Halep (32 de ani) a oferit prima reacție după succesul istoric al sportivului român.

Fostul lider WTA a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare. „The best” (Cel mai bun) a fost mesajul pe care l-a postat sportiva din România. Aceasta a atașat postării o fotografie cu campionul român.

Simona Halep și Cristina Neagu, imediat după succesul lui David Popovici

+45 Foto
David Popovici, AUR olimpic la 200 de metri liber - Jocurile Olimpice 2024 - foto: Raed Krishan / GSP

La scurt timp de la finalul cursei de la Paris, David Popovici a fost felicitat de unele dintre cele mai importante sportive din România. Simona Halep și Cristina Neagu au oferit primele reacții după succesul fabulos obținut de David.

Mesajul Simonei Halep, foto: Instagram

Cristina Neagu, câștigătoarea Ligii Campionilor din 2015 și fost Balon de Aur, a postat o fotografie cu sportivul român pe rețelele de socializare, alături de mesajul „#CAMPIONOLIMPIC”.

Mesajul Cristinei Neagu, foto: Instagram

A fost o cursă la care, pur și simplu, nu mă așteptam. Dar o surpriză plăcută, pentru că titlul olimpic este al lui David. Sincer, nu am crezut că a câștigat până nu s-a afișat clasamentul.
Două sutimi reprezintă o diferență minusculă. Sunt convins că și-au spus cuvântul emoțiile. A fost o cursă de așteptare, în care strategia fiecăruia a fost să vadă ce fac ceilalți, pentru că este o cursă un pic mai lungă.

- Răzvan Florea, primul medaliat olimpic al României, pentru GSP.ro

Înotătorul român David Popovici, în vârstă de 19 ani, a cucerit prima medalie olimpică din tânăra sa carieră la 200 m liber. Și a fost aur, el dominându-i pe britanicul Matthew Richards și pe americanul Luke Hobson.
Mai puțin calm decât de obicei, cel care știe să-și chinuie adversarii cu starturi ultrarapide ce spun multe despre formidabilul sprinter care este (fost recordman mondial la 100 m liber) a trebuit să reziste pentru a reveni și a câștiga cu doar două sutimi de secundă.

- L'Equipe, despre succesul lui David Popovici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.