Liga 1

Cristi Săpunaru a rupt tăcerea după eșecul din Primvs Derby: „Mi-e rușine! Așa ceva nu se mai poate. Va fi RĂU pentru toată lumea”

+20 Foto
Cristi Săpunaru, foto / Cristi Preda (GSP)

Articol de Romeo Ene  —  marți, 30 iulie 2024

Petrolul - Rapid 1-0. Cristi Săpunaru (40 de ani) a oferit prima reacție după eșecul giuleștenilor din Primvs Derby. Apărătorul a bifat primele minute din acest sezon. A fost introdus pe teren de Neil Lennon (53 de ani) în minutul 67.

La finalul partidei, Săpunaru a avut un discurs extrem de dur. Rapid a acumulat 2 puncte după primele 3 etape, iar fundașul central a lansat un avertisment după acest eșec. Ajuns rezervă în acest sezon, Săpunaru a precizat faptul că va fi un dezastru în cazul în care giuleștenii nu o vor învinge pe Sepsi, ținând cont de rezultatele din ultima vreme.

Acesta a vorbit despre eșecul cu Petrolul pe care l-a considerat „rușinos”. I-a înțeles inclusiv pe suporteri, care au fost extrem de vehemenți la finalul partidei.

Cristi Săpunaru, după Petrolul - Rapid 1-0: „Trebuie schimbată mentalitatea!”

Săpunaru a vorbit și despre faptul că nu mai este titular la Rapid. El a bifat în meciul cu ploieștenii primele minute din acest sezon.

„A doua repriză a fost dezastruoasă din partea noastră. Ce ne propunem în calitate de club e foarte puțin. 2 puncte în 3 etape e foarte puțin. Să pierzi un derby cu Petrolul e urât pentru noi.

Sunt jucătorul Rapidului, dacă este nevoie de minte voi intra, dacă nu, voi sta pe bancă. Neil Lennon mi-a explicat că voi fi introdus atunci când va fi nevoie de mine. Este decizia lui, el răspunde. Trebuie schimbată mentalitatea, trebuie să băgăm mingea în poartă!

Nu dau vina pe colegi, dar și la meciul cu CFR Cluj am ratat foarte mult. Mi-e și rușine să vorbesc de titlu, 2 puncte după 3 etape... Trebuie să strângem rândurile și să facem ceva pentru că așa nu se mai poate! Cu Sepsi o să fie un „vulcan” pe Giulești dacă nu câștigăm.

Va fi rău pentru toată lumea. Câtă răbdare să mai aibă și suporterii? Am tot promis, trebuie să și facem. Suporterii erau supărați, au venit să ne susțină, au fost frustrați, ne cerem scuze, dar trebuie să spălăm rușinea asta.”, a declarat Cristian Săpunaru, la Prima Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.