Liga 1

Fanii Rapidului și-au pierdut răbdarea! Ce s-a întâmplat la finalul eșecului de la Ploiești

+18 Foto
Fanii Rapidului și-au pierdut răbdarea cu jucătorii

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 30 iulie 2024

Rapid continuă să dezamăgească în acest start de sezon. Iar după 0-1 cu Petrolul, fanii încep să-și piardă răbdarea.

Deși la începutul sezonului se anunța o candidată la câștigarea campionatului, Rapid a început modest noul sezon. Are doar două puncte în primele trei etape, iar fanii încep să-și piardă răbdarea.

VIDEO. Ce au făcut fanii Rapidului după 0-1 cu Petrolul

Imediat după finalul meciului, pe gazonul de pe stadionul „Ilie Oană” au fost două imagini în oglindă. Jucătorii Petrolului s-au dus în dreptul peluzei și au dat startul petrecerii, sărbătorind prima victorie din acest sezon. De partea cealaltă, fanii Rapidului își exprimau nemulțumirea.

Fotbaliștii lui Neil Lennon s-au dus în fața peluzei și i-au ascultat pe fani în timp ce aceștia, vizibil nemulțumiți, îi apostrofau și le reproșau seria proastă de rezultate.

Trebuie să strângem rândurile și să facem ceva pentru că așa nu se mai poate! Cu Sepsi o să fie un „vulcan” pe Giulești dacă nu câștigăm. Va fi rău pentru toată lumea. Câtă răbdare să mai aibă și suporterii? Am tot promis, trebuie să și facem. Suporterii erau supărați, au venit să ne susțină, au fost frustrați, ne cerem scuze, dar trebuie să spălăm rușinea asta.

– Cristi Săpunaru

E o frustrare mare, trebuia să înscriem 2-3 goluri în prima repriză. Unii jucători sunt fragili, au rămas cu probleme din sezonul trecut. În a doua nu am avut atâtea ocazii precum în prima. Îmi cer scuze suporterilor. Trebuie să avem rezultate. Nu avem nicio scuză.

Trebuie să revăd meciul, dar am primit acel gol foarte ușor. Rezultatele fac parte din fotbal, trebuie să începem să câștigăm meciuri. Gojkovic și-a lovit adversarul din greșeală, nu a vrut să îl lovească. Am schimbat formația, am încercat să marcăm golul pe care l-am fi meritat.


- Neil Lennon, antrenor Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.