Liga 1

Partida FCSB-ului a fost amânată: „Reprogramarea acestui joc s-a făcut la cererea clubului”

FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de Cezar Titor  —  marți, 30 iulie 2024

Partida dintre FC Botoșani și FCSB, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, 3 august, de la ora 22:00, a fost amânată.

Partida cu moldovenii ar fi trebuit să aibă loc cu trei zile înaintea primei manșe din turul trei de Champions League, unde campioana en-titre ar putea întâlni Sparta Praga sau Shamrock Rovers (2-0 în tur, returul se joacă în această seară, de la ora 20:00), asta în cazul în care bucureștenii vor trece de Maccabi Tel Aviv (mâine, ora 21:00).

Partida dintre FC Botoșani și FCSB a fost amânată

„Partida dintre FC Botoșani și FCSB, programată sâmbătă, 3 august, cu începere de la ora 22:00 și contând pentru etapa a 4-a a Campionatului Național SuperLiga României a fost amânată pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

Reprogramarea acestui joc s-a făcut la solicitarea clubului FCSB și are acordul clubului organizator, FC Botoșani”, notează LPF în comunicatul oficial.

FCSB intenționa să înainteze cererea oficială încă de acum câteva zile, așa cum anunțase fanatik.

Sparta Praga a câștigat cu 2-0 turul cu Shamrock Rovers, golurile cehilor fiind reușite de Veljko Birmancevic și Tomas Wiesner. Campioana Cehiei este mare favorită la calificare. În cazul în care vor lua drumul Europa League, roș-albaștrii vor juca cu pierzătoarea dintre Jagiellonia Bialystok și Panevezys. Această dispută este 99% tranșată încă din tur, ținând cont de faptul că polonezii s-au impus cu un neverosimil 4-0 pe terenul lituanienilor.

+25 Foto
FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)

Informația inițială era că FCSB va cere amânarea partidei, doar în cazul în care va trece de Maccabi Tel Aviv, însă se pare că nu a mai așteptat deznodământul returului cu israelienii.

Partida dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv se va disputa mâine, de la ora 21:00, la Budapesta. Jeremie Pignard (36 de ani), arbitru FIFA din 2021, va conduce partida de la centru. În tur, scorul a fost 1-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.