Nationala

Victor Becali, despre subiectul momentului în fotbalul românesc: „Oferta făcută de FRF e rușinoasă!”

În direct la GSP Live, Victor Becali a abordat dilema momentului din fotbalul românesc: cine va fi noul selecționer al echipei naționale?

Articol de Sergiu Alexandru, Alexandru Barbu  —  miercuri, 31 iulie 2024

În direct la GSP Live, Victor Becali a abordat dilema momentului din fotbalul românesc: cine va fi noul selecționer al echipei naționale?

Provocat să numească selecționerul ideal în viziunea lui, Victor Becali a răspuns astfel: „Dacă aș decide eu? Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu. Eu spun ce mi-aș dori, nu ce se poate”.

VIDEO. Victor Becali, la GSP Live: „Dacă oferta FRF pentru Edi Iordănescu a fost de 25.000 de euro pe lună, atunci e rușinoasă!”

În continuare, Becali a mărturisit că se aștepta ca Iordănescu Jr. să nu accepte prelungirea contractului după Euro 2024. Totodată, fostul agent nu crede că partea financiară nu a contat în negocierile Iordănescu-Burleanu, așa cum au transmis public cele două părți.

Eu mă așteptam ca Edi să nu continue. Dar dacă știrea despre oferta pe care FRF i-a făcut-o lui Edi e reală, cu salariu de 25.000 de euro pe lună, atunci oferta a fost rușinoasă! Nu poți să-i mărești doar cu 5.000 de euro contractul unui selecționer care te-a calificat de pe primul loc la Campionatul European și care te-a dus în optimile de finală la un turneu final. Asta e opinia mea.

Toată lumea spune că nu contează partea financiară. Ba asta contează cel mai mult, vă spun eu! Contează, domne, cum să nu conteze?! Copiii lui Edi trăiesc din glorie sau din mândria că e Edi Iordănescu selecționerul României?! Hai să vedem, dacă vine și Mircea Lucescu la națională fără bani, așa cum a spus”, a precizat Victor Becali.

„Sigur că Mircea Lucescu ar fi potrivit. Întrebarea e dacă s-ar înhăma la o asemenea muncă”

FRF tatonează în aceste zile inclusiv pista Mircea Lucescu. „Nu dezbatem experiența lui Lucescu, întrebarea e dacă s-ar mai înhăma la o asemenea muncă. Are o vârstă, o uzură, n-a făcut pauze deloc. Sigur că ar fi potrivit, nu se pune problema așa”, a comentat Victor Becali.

Cred că ar accepta Cristi Chivu, dacă i s-ar propune. Hagi era greu să accepte, a refuzat din motive obiective, e patronul unei echipe, e angrenat într-un proiect, e cu totul altceva

- Victor Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.