Liga Campionilor

Adrian Șut, reacție direct de pe gazon: „Am făcut țara mândră!”

+55 Foto
Adrian Șut a mers spre tribune după fluierul final // foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 31 iulie 2024

Adrian Șut, 25 de ani, integralist astăzi în Maccabi Tel Aviv - FCSB 0-1, a comentat pe scurt performanța campioanei României, calificată în turul 3 preliminar din Liga Campionilor.

FCSB s-a impus la Budapesta, 1-0 cu Maccabi Tel Aviv, gol William Baeten, și a obținut astfel biletele pentru turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Parcursul european al roș-albaștrilor va continua contra campioanei Cehiei, Sparta Praga, dar indiferent de rezultatul din acea „dublă”, campioana Superligii este sigură de participarea într-o grupă de cupă europeană, fie că vorbim despre Europa League sau Conference League.

Adrian Șut, prima reacție după calificarea FCSB cu Maccabi, direct de pe gazon: „Am făcut țara mândră”

În această seară, la Budapesta, Adrian Șut a fost integralist, preluând banderola de căpitan de la Darius Olaru după ieșirea acestuia din repriza secundă.

La finalul meciului, Șut a oferit o scurtă reacție, prin intermediul lui Mihai Stoica, cel care era pe gazon și angrenat într-o intervenție telefonică la postul PrimaSport.

Bună seara, vă mulțumim pentru susținere și ne bucurăm că am făcut România mândră!”, a spus Șut.

William Baeten, introdus la pauză, a înscris unicul gol al meciului. FCSB a fost echipa mai periculoasă, mai dinamică, limitând-o pe Maccabi la un singur șut pe poartă în întreaga partidă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.