Liga 1

Pe cine mizează Gigi Becali: „El poate rezolva problema atacantului la FCSB”

Gigi Becali, captură de ecran GSP.ro

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video), Emanoil Ursache  —  joi, 01 august 2024

Gigi Becali l-a înțepat pe Louis Munteanu (22 de ani), după ce fostul atacant al Fiorentinei și al Farului Constanța a ajuns la CFR Cluj. Patronul celor de la FCSB a pus la îndoială valoarea lui Munteanu prin faptul că nu a rămas la Fiorentina.

În plus, finanțatorul roș-albaștrilor este convins că Florin Tănase este fotbalistul care poate rezolva problema atacantului la FCSB. Cu toate acestea, Becali nu se grăbește să semneze cu fostul său favorit. Latifundiarul așteaptă să vadă dacă echipa sa poate să o elimine pe Sparta Praga din turul trei preliminar din Liga Campionilor.

VIDEO » Cât de mulțumit este patronul FCSB de lotul actual al echipei: „Tănase e prietenul meu. El poate rezolva problema atacantului de la noi”

„Era bun Louis Munteanu, nu a fost să fie. L-a luat CFR-ul, să fie sănătoși. Eu nu fac ambiție pe banii mei, vreau să fiu bun și să rezolv probleme. Să mă coste Munteanu 5 milioane, cu tot cu salariu, nu pot. Nu vreau să risc această sumă, nu poți să știi. De ce nu l-a păstrat Fiorentina? E valoros, așa e.

Vedem dacă vine Tănase, dar un atacant tot ne trebuie. Vom vedea. Nu are rost să discutăm de un transfer, marți e meciul. Să câștigăm acolo, să venim cu opțiune de calificare. Am răbdare cu Tănase, este un jucător valoros. El poate rezolva problema atacantului”, a declarat Gigi Becali, joi, la o conferință de presă organizată la palatul său.

FCSB a eliminat-o pe Maccabi Tel Aviv în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după ce s-a impus în retur cu 1-0, iar în prima manșă a terminat la egalitate, 1-1.

Pentru campioana României urmează meciul cu FC Botoșani din campionat (3 august) și prima manșă din turul al treilea preliminar la Ligii Campionilor cu Sparta Praga (6 august). Campioana României va juca, pe teren propriu, returul cu Sparta Praga pe 13 august.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.