Liga 1

Fotbalistul din SuperLiga care îl fascinează pe Pancu: „Sunt fan declarat! E încântător”

Daniel Pancu, 46 de ani, selecționerul României U21, a dezvăluit, azi, la GSP Live, că e fan Panagiotis Tachtsidis (33), mijlocașul celor de la CFR Cluj.

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 01 august 2024

Daniel Pancu, 46 de ani, selecționerul României U21, a dezvăluit, azi, la GSP Live, că e fan Panagiotis Tachtsidis (33), mijlocașul celor de la CFR Cluj.

Fost jucător la AEK Atena, Genoa sau Roma, Tachtsidis a venit vara trecută în România. Grecul a intrat în conflict cu Mutu, dar pare să fie pe placul lui Dan Petrescu și e un om-cheie pentru „feroviari” în actuala stagiune.

În total, Panagiotis a reușit 8 goluri și 5 assisturi la CFR (40 de meciuri oficiale).

VIDEO. Daniel Pancu: „Sunt fan declarat Tachtsidis!”

De câte ori am ocazia să merg să-l văd live, o fac, mă duc cu plăcere. Îl știam doar după nume, l-am văzut pe viu într-un joc la Voluntari, de-atunci am fost fan declarat Tachtsidis! A mai fost Adailton, la Vaslui, cu un CV impresionant și cu o calitate similară”, a declarat Pancu la GSP Live.

Panagiotis Tachtsidis e cotat la 750.000 de euro pe Transfermarkt / foto: Imago Images

Daniel Pancu: „Louis Munteanu va marca multe goluri la CFR Cluj”

Pancu a analizat și transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj și a precizat cum vede el integrarea atacantului pe care l-a antrenat la România U21 în efectivul lui Dan Petrescu.

„CFR nu mai are același stil ca în trecut. E o echipă combinativă, cu jucători de mare valoare la mijlocul terenului. A revenit Muhar, sunt Keita, Tachtsidis, un jucător încântător în unele momente. Stilul e schimbat, merg mult pe posesie.

Probabil va juca Louis Munteanu, nu știu dacă vârf împins neapărat. E și Bîrligea acolo, să vedem dacă va schimba sistemul Dan Petrescu. Șansa lui Munteanu e că va avea în echipă doi servanți foarte buni, pe Deac și pe Tachtsidis, și cred că va marca multe goluri.

E o provocare, să vedem dacă Louis Munteanu și Bîrligea pot juca în aceeași echipă. Eu îi văd compatibili și în centrul atacului, dar trebuie să schimbi sistemul: 4-4-2, 4-3-1-2. E o provocare pentru Dan Petrescu. Nu știu dacă poți schimba acum modulul și să joci cu doi atacanți, pentru că au multe soluții și în stânga, și în dreapta”, a mai spus Daniel Pancu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.