Liga 1

Gigi Becali a trecut la treabă » Ce a făcut imediat după calificarea în turul 3

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 01 august 2024

După calificarea în turul 3 al UEFA Champions League, ce asigură prezența în grupele Conference League, Gigi Becali, patronul FCSB, se gândește din nou să întărească echipa. „Vedem dacă vine Tănase, dar un atacant tot ne trebuie”, a spus azi Gigi Becali.

Principala țintă a omului de afaceri rămâne Florin Tănase (29 de ani), însă atacantul care în prezent e liber de contract nu e singurul jucător pe care și-l dorește. Patronul FCSB studiază piața transferurilor și speră să găsească în scurt timp jucătorul pe care și-l dorește.

Gigi Becali pregătește noile transferuri pentru FCSB

Din informațiile GSP, Becali a trecut la treabă imediat după victoria cu Maccabi. A luat legătura cu omul său de încredere, impresarul Florin Vulturar, iar cei doi au discutat despre posibilii jucători pe care acesta îi poate aduce la FCSB în perioada următoare. Pe lista celor doi există atât jucători din România, cât și din străinătate.

Reîncep negocierile cu David Ankeye?

Pe lista de transferuri a roș-albaștrilor ar putea reintra David Ankeye, atacantul nigerian de 22 de ani care în prezent se află la Genoa. Gigi Becali a declarat la jumătatea lunii iulie că Ankeye se află in atenția lui, dar negocierile nu au mai înaintat.

David Ankeye

„Mai avem o pistă. Atacantul de la Genoa, că nu-l ştiam, din presă am aflat. E posibil, e posibil să ne mai interesăm. Să vorbesc cu Pintilii, MM, Charalambous, că nu-l cunosc. Dacă ei spun că-l putem lua împrumut cu drept de cumpărare, că am vorbit deja cu Genoa, cu cineva care are intrare acolo, atunci îl luăm”, spunea Gigi Becali recent. Acum, omul de afaceri ar putea reactiva pista, mai ales că e sigur de prezența în grupele unei cupe europene.

Ankeye a mai fost dorit de FCSB și în iarnă, dar a mers la Genoa. Totuși, acesta nu a reușit să se acomodeze în Serie A. A jucat 42 minute în șase partide, nereușind vreun gol sau pasă decisivă. Asta deși în jumătatea de sezon petrecută la Sheriff, înainte de transfer, a reușit opt goluri, dintre care trei în Europa League.

De-a lungul carierei, a mai evoluat pentru Espoir Sportif de Hammam și Hammarby. E cotat în prezent la 2 milioane de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.