Conference League

Florin Maxim, categoric după ce Corvinul a pierdut returul cu Rijeka: „Nu e genul meu”

Florin Maxim (43 de ani) a fost sincer la finalul meciului pierdut de Corvinul cu Rijeka, scor 0-1, în turul doi al Europa League.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  joi, 01 august 2024

Florin Maxim (43 de ani) a fost sincer la finalul meciului pierdut de Corvinul cu Rijeka, scor 0-1, în turul doi al Europa League.

În urma acestui rezultat, cei de la Corvinul au „căzut” în Conference League, acolo unde o vor întâlni pe Astana.

La conferința de după meci, Florin Maxim a declarat că echipa lui are foarte multe de învățat pe urma acestui meci, în care hunedorenii au întâlnit un adversar redutabil. Acesta s-a declarat mulțumit de jocul prestat de Corvinul în repriza secundă și a spus din nou că nu este genul de antrenor care preferă să adopte un stil defensiv.

Florin Maxim, după ce Corvinul a pierdut cu Rijeka: „Nu poți să arăți într-o repriză într-un fel și în alta în alt fel”

„Este genul de meci la care ne așteptam, știam că sunt puternici pe teren propriu. Trebuia să gestionăm altfel începutul. Dacă marcam la ocazia lui Manolache, poate era altfel acest joc. Știam că începutul de meci le va aparține, au subordonat echipe mult mai mari și mai bune decât noi.

Am scăpat la pauză cu 1-0, apoi cred că am reușit o repriză bună, o repriză etalon pentru viitorul nostru. Am jucat și eu la un nivel, pot să îi cântăresc cât de cât pe acești jucători pe care îi antrenez. Trebuie să mergem mai departe. Ne-a lipsit și Iacob. A trebuit să iau niște decizii.

La urma urmei, trebuie să învățăm din astfel de jocuri, ne vor ajuta pe viitor. În a doua repriză, cred că am jucat bine. Au un joc corect, cu acele căutări acel jucători între linii. Fundașul central caută atacantul. Sunt o echipă așezată. Nu am făcut ce trebuia, trebuie să fim mai reactivi.

Nu poți să arăți într-o repriză într-un fel și în alta în alt fel. Le spun jucătorilor, dacă vor să atragă atenția asupra lor, trebuie să joace un fotbal bun. Nu e genul meu să stăm pe două linii și să încercăm la o fază fixă sau pe contraatac. Nu o să pot face lucrul ăsta. Ne așteaptă o dublă pe care trebuie să o trecem”, a spus Florin Maxim, la finalul meciului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.