Conference League

Dan Petrescu, IUREȘ în Ungaria! Nervi, urlete și înjurături și la 3-0: „Sunt foarte supărat pe toți”

+66 Foto
Dan Petrescu // foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache  —  vineri, 02 august 2024

Dan Petrescu (56 de ani) a explicat de ce în unele momente ale jocurilor are momente în care „explodează” pe banca tehnică și este un adevărat „vulcan” greu de controlat de toată lumea.

Până la 3-0 în meciul cu Neman Grodno, Dan Petrescu a fost calm, liniștit, chiar dacă a mai avut momente în care a pus presiune pe jucătorii săi. Dar după reușita cu numărul trei în manșa retur din Conference League, Dan Petrescu s-a schimbat radical.

A început să înjure, să țipe, să fie greu de controlat. S-a luat inclusiv de unul dintre operatorii TV din Ungaria care-l filmau. Trimițându-l acolo inclusiv pe Cristi Panin ca să nu mai fie filmat.

Dan Petrescu: „Mă interesează cum intră ăia de pe bancă”

Jurnaliștii Gazetei Sporturilor prezenți la Gyor l-au întrebat la finalul partidei câștigată categoric 5-0 pe „Gyirmoti Stadion” de trăirile avute pe final de meci.

+66 Foto
Neman Grodno - CFR Cluj // FOTO: Ionuț Iordache

„Vă spun de ce...”, a replicat scurt Petrescu.

„Pentru mine mai importanți sunt jucătorii de pe bancă. Titularii mereu își dau viața. Pe mine mă interesează cum intră ăia de pe bancă. Și se vede imediat dacă era concentrat, dacă era focusat. Și am fost foarte supărat pe toți care au intrat”, a explicat acesta.

Dan Petrescu: „Voiam să-i văd mai vii, mai agresivi”

„S-au salvat în ultimul minut că Michael a dat pasă și Nkololo gol. În rest mă așteptam la mai mult de la cei care au intrat de pe bancă. Voiam să-i văd mai vii, mai agresivi. Să joace mai mult cu mingea. Mi se păreau moi, iar eu nu vreau să văd jucători moi la CFR!”, a mai spus Petrescu la finalul jocului din Ungaria.

Care a dezvăluit un aspect pe care-l ținea în culise: „Jucătorii de pe bancă în opinia mea iau campionate. Jucătorii titulari câștigă meciuri, dar campionatele jucătorii de pe bancă”.

CFR Cluj va juca în turul al treilea cu Maccabi Petah Tikva (Israel), care a fost eliminată de Braga în turul 2 din preliminariile Europa League: 0-2 și 0-5.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.