Liga 1

Ioan Varga anunță triumfător: „Discutăm cu 3 jucători din Serie A, aduc atacant peste Louis Munteanu!”

+66 Foto
Ioan Varga, patronul CFR Cluj

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 02 august 2024

Ioan Varga, patronul CFR Cluj, susține, după calificarea în turul 3 preliminar din Conference League, că se află în negocieri cu 3 jucători din Serie A, inclusiv cu „un atacant peste Louis Munteanu”.

După 0-0 în turul de la Cluj-Napoca, CFR Cluj a evitat o eliminare rușinoasă din cupele europene, zdrobind-o pe Neman Grodno la retur, 5-0. Ardelenii au avansat astfel în turul 3 preliminar din Conference League, unde vor da piept cu Maccabi Petah Tikva din Israel.

Rezultatul și desfășurarea jocului l-au încântat peste măsură pe Ioan Varga, patronul CFR-ului. Acesta prevede o nouă hegemonie în Superligă, încă o serie de 5 titluri consecutive, și susține că se află în tratative cu 3 fotbaliști din Serie A, care să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu.

Ioan Varga anunță triumfător: „Discutăm cu 3 jucători din Serie A, aduc atacant peste Louis Munteanu!”

„Sunt fericit. Acum petrec alături de prieteni. Mă așteptam să câștigăm cu 7-0. De acum înainte, cinci ani numai CFR Cluj va fi campioană. Așa facem noi: cinci ani luăm titlul, apoi doi ani pauză, apoi încă cinci ani luăm titlul.

Ne aflăm în discuții cu trei jucători din Serie A. O să aduc un atacant peste Louis Munteanu. Toți sunt străini. A început să-mi placă prima ligă din Italia, a fost bine cu toți cei pe care i-am adus de acolo”, a afirmat Varga, conform Prosport.

În teorie ar fi superlovituri, având în vedere că aducerea lui Louis Munteanu nu a fost deloc facilă. Varga a plătit în jur de două milioane de euro pentru a-l transfera pe tânărul atacant român de la Fiorentina, iar alte 3 transferuri din Serie A ar presupune un alt efort financiar colosal.

Ardelenii au investit deja serios în această vară. În Gruia au ajuns pe bani, pe lângă Munteanu, jucători precum Leo Bolgado și Virgiliu Postolachi, plus Anton Kresic, transfer definitiv după ce petrecuse sezonul precedent sub formă de împrumut. Alte nume sosite sub comanda lui Dan Petrescu sunt Andrei Artean, Adrian Păun, Daniel Graovac și Armend Thaqi, printre alții.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.