Liga 1

Săpunaru nu mai ține discursurile în vestiar: „Vorbește Neil Lennon în locul meu, dar înțelege toată lumea?!”

Cristi Săpunaru

Articol de Marius Mărgărit, Andrei Furnigă (video)  —  vineri, 02 august 2024

Cristian Săpunaru (40 de ani), veteranul Rapidului, a bifat doar 24 de minute pentru giuleșteni în acest sezon al Superligii.

Căpitan al Rapidului în ultimele trei sezoane, Cristian Săpunaru și-a pierdut locul de titular odată cu venirea noului antrenor, Neil Lennon.

Săpunaru nu mai ține discursurile în vestiar: „Vorbește Neil Lennon în locul meu, dar înțelege toată lumea?!”

Cristian Săpunaru a dezvăluit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că nu se mai ocupă el de transmiterea mesajelor motivaționale în vestiar: „Acum le ține coach, Mister. Vorbește în engleză, mai rar, ca să-l înțelegem. Se transmite, n-am nicio problemă, îl înțeleg, dar nu pot să spun despre toți același lucru.

Eu înțeleg, simt ce spune, ce transmite. Dar trebuie să înțelegem toți. La ce se referă, ce vrea de la noi, că vrea să ne îmbărbăteze, să ne ajute. Dacă ține el aceste discursuri, n-a mai fost nevoie să le mai țin eu.

Nu are nicio legătură situația de acum a Rapidului cu ce s-a întâmplat sezonul trecut. Atunci am fost niște tâmpiți, ne-am văzut prea devreme cu sacii în căruță. De la 4-0 ăla cu FCSB, eram la 4 puncte de ei, toată lumea a zis că Rapid se bate la campionat.

După care au venit două meciuri în care am avut ocazii, dar am pierdut, cu Craiova și cu Farul. Apoi am intrat în degringolada aia de nu mai puteam să câștigăm meciuri. Nu poți să joci doar 4 partide pe an, numai cu FCSB, și să vezi dacă ieși campion!

Acum, cu Petrolul, a fost un accident. Au avut un singur șut pe poartă. Cu tot respectul, au câștigat, bravo lor, felicitări, dar pe teren a fost o singură echipă! În prima repriză trebuia să fie 3-0. În a doua a fost dezastru. Fiindcă și agresivitatea asta nu e numai să te bați, să lovești, ci trebuie să o ai și acolo, în fața porții. Nu doar fundașii și mijlocașii trebuie să fie agresivi”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.