Liga 2

Primul pas

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Formatia lui Razvan Lucescu a inceput cu dreptul noul sezon al ligii secunde

Toata lumea astepta debutul lui Razvan Lucescu pe banca tehnica a divizionarei secunde FC Brasov. Vali Badoi, Rica Neaga, Florin Prunea si Mihai Stoichita au venit pe stadionul din Popesti-Leordeni pentru a vedea noua formatie a lui Lucescu jr.

Prima parte a meciului a fost destul de anosta, cu o dominare teritoriala a echipei de sub Timpa, dar fara ocazii majore de poarta. Doar fostul giulestean Robert Ilyes, in doua rinduri, l-a incercat pe Barbu, dar goalkeeper-ul gazarilor a fost la post. Imediat dupa pauza, Bobi Verdes putea sa deschida scorul pentru Inter Gaz, dar lovitura sa de cap din 3 metri a trecut peste. Brasovenii au preluat insa repede initiativa, iar nou-intratul Cristescu (59) a prins o "torpila" de la 18 metri, mingea a lovit transversala, dupa care a poposit in poarta celor de la Inter Gaz. Dupa numai 10 minute, acelasi Cristescu il gaseste perfect in careu pe sandor, care ii centreaza lui Sburlea, iar acesta indeplineste o simpla formalitate inscriind cu capul de la 7 metri.

Ultima faza notabila s-a petrecut in minutul 89 cind arbitrul Marius Bocaneala a dictat o lovitura de la 11 inexistenta la o patrundere a lui Velicu. Verdes a marcat si a inchis tabela: 2-1 pentru formatia de sub Timpa.

Contre "Vama" - Tudor
Dumitru Tudor, noul finantator al echipei din Popesti-Leordeni, a fost pe toata durata partidei in prim-plan. "V-a dat «Vama» ce trebuia sa va dea si de aceea arbitrati asa? Nu va e rusine?!", a spus Tudor, care a fost taxat imediat de Dinu Gheorghe, presedintele brasovenilor: "Mitica, daca te nasteai mut, erai cel mai bun om".

"A fost un arbitraj smecheresc, dar nu pot spune ca a influentat meciul. Pentru o echipa care s-a adunat in urma cu trei saptamini, nu am jucat rau"
Dumitru Tudor

"Sint foarte multumit de modul in care au evoluat elevii mei, a fost o caldura foarte mare, dar noi am luptat pina in minutul 90 si am reusit sa invingem"
Razvan Lucescu, antrenor FC Brasov

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.