Conference League

Antrenorul lui Rijeka, ironic la adresa Corvinului: „Dacă ai o zi normală, trebuie să marchezi patru-cinci goluri împotriva unor asemenea adversari”

Antrenorul celor de la Rijeka, Zeljko Sopic

Articol de Tudor Belivacă  —  vineri, 02 august 2024

Zeljko Sopic (50 de ani), antrenorul celor de la Rijeka, a comentat victoria croaților în fața Corvinului Hunedoara, scor 1-0 în a doua manșă a turului doi preliminar UEFA Europa League.

Sopic a fost acid la adresa hunedorenilor și consideră că echipa sa trebuia să marcheze „patru-cinci goluri într-o zi normală”.

Zeljko Sopic: „Să fie fericiți că nu au luat 7 goluri de la început”

Zeljko Sopic, antrenorul celor de la Rijeka, a fost ironic la adresa hunedorenilor la conferința de după partidă.

Corvinul - Rijeka. foto: Valentin Macrea / sportpictues.eu

„Să fie fericiți că nu au luat 7 goluri de la început. Accidentarea lui Martin Zlomislic (portarul), i-au spart arcada, o tăietură de 7-8 centimetri. Conform noilor reguli, doar îți ceri scuze și e bine.

Am jucat împotriva vântului, nu e o scuză, dar e simplu: dacă ai o zi normală, trebuie să marchezi patru-cinci goluri împotriva unor asemenea adversari. Nu e mult de vorbit despre asta. Au fost suficiente ocazii, n=-am marcat goluri, știm că finalizarea este o problemă pentru noi și trebuie să muncim.

Și după aceea se instalează nervozitatea și adversarul prinde puțin vânt din spate. A fost o a doua repriză grea? Eu nu sun nefericit. AM fost norocoși. Corvinul a fost un miracol, ei au fost de zece ori mai buni, simțiți-vă liberi să scrieți asta”, a declarat Zeljko Sopic, conform telegram.hr.

După un 0-0 în tur, croații au reușit să se impună în fața divizionarei secunde, Corvinul Hunedoara. Rijeka a reușit să marcheze singurul gol al dublei în minutul 12 al partidei prin Petrovic. În minutul 53 al partidei, portarul croaților, Zlomislic a ieșit accidentat de pe teren. Hunedorenii au avut șansa să întoarcă rezultatul, dar Sergiu Buș a ratat un penalti în minutul 76 al partidei. Atacantul Corvinului a tras peste poartă de la punctul cu var.

După această înfrângere, Corvinul a fost retrogradată în turul trei preliminar al Conference League, unde vor întâlni FC Astana în dublă manșă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.