Liga 1

Daniel Pancu vede o schimbare majoră în Liga 1: „E bine de tot. O să-i ia locul Farului în play-off”

Daniel Pancu, în platoul Gazetei Sporturilor

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 02 august 2024

Prezent în platoul GSP Live, Daniel Pancu (46 de ani), selecționerul României U21, a spus că se așteaptă de la U Cluj să prindă play-off-ul în acest sezon.

Întrebat dacă întrevede o surpriză în actuala stagiune, Pancu anticipează o schimbare în Top 6 față de edițiile anterioare de SuperLiga: U Cluj în locul Farului.

VIDEO. Daniel Pancu: „O văd bine de tot pe U Cluj”

Singura echipă dintre cele care nu au fost în play-off sezonul trecut și pe care o văd bine de tot acum e U Cluj. Îmi place mult de tot jocul lor, îmi place și antrenorul, e singura formație care poate să spargă Top 6. Pe Farul nu o văd bine deloc”, a declarat Pancu, în direct la GSP Live.

Cu 5 puncte acumulate în primele 3 etape, U Cluj se clasează în prezent pe locul 4. A înregistrat două remize, 1-1 cu FCSB și 0-0 cu UTA, și o victorie - 3-1 pe teren propriu contra celor de la Hermannstadt. La polul opus este Farul. Trupa lui Gică Hagi a câștigat un singur punct și se clasează momentan pe ultimul loc al clasamentului.

U Cluj urmează să o înfrunte pe CFR, duminică, de la 22:00, în runda #4 a SuperLigii.

Alex Chipciu: „Trebuie să acumulăm puncte acum”

„Jucăm pe terenul adversarei în derby-ul Clujului, o să fie, clar, mulți oameni de la U Cluj în tribună. Constituie o echipă puternică și o să fie un meci greu pentru noi.

Avem un început greu, cu meciuri grele, vine CFR, după Petrolul. Trebuie să acumulăm puncte acum, când începe campionatul, pentru că anul trecut am început prost. Am vrut să recuperăm... Acum suntem în grafic, dar e nevoie de mult ca să te bați la play-off”, a declarat Chipciu pentru GSP.ro.

Trebuie să câștigi nonstop și să nu pierzi puncte. Anul trecut am fost la un minut de play-off, iar anul ăsta mi-aș dori să mai depindem de un meci ca să fim în play-off. Să facem 40 și ceva de puncte în sezonul regulat și să decidă ultima etapă

- Alexandru Chipciu, U Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.