Jocurile Olimpice

Carlos Alcaraz, în finala de la Jocurile Olimpice » Pe cine poate întâlni dublul campion de la Wimbledon

+9 Foto
Carlos Alcaraz (21 de ani, locul 3 ATP), l-a învins pe Felix Auger-Aliassime (23 de ani, locul 19 ATP), scor 6-1, 6-1, în semifinalele de la Jocurile Olimpice și a obținut calificarea în ultimul act. foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 02 august 2024

Carlos Alcaraz (21 de ani, locul 3 ATP) l-a învins pe Felix Auger-Aliassime (23 de ani, locul 19 ATP), scor 6-1, 6-1, în semifinalele competiției de tenis masculin Jocurile Olimpice și a obținut calificarea în ultimul act.

Carlos Alcaraz pleca mare favorit înaintea meciului cu tenismenul din Canada. Înaintea meciului, bookmakerii îi ofereau spaniolului o cotă de 1,12 la victorie.

Dublul campion de la Wimbledon (2023 și 2024) și-a respectat statutul și s-a impus în două seturi la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute. Victoria ibericului este una categorică, a câștigat un singur game în fiecare dintre cele două seturi.

Partida a avut loc pe zgura arenei centrale Philippe-Chatrier.

Carlos Alcaraz, în finala de la Jocurile Olimpice

Astfel, Carlos Alcaraz merge în marea finală, unde va da de câștigătorul meciului dintre Novak Djovokic (2 ATP) și Lorenzo Musetti (16 ATP). Partida se va juca în această seară, de la 20:00.

Pentru a ajunge aici, Alcaraz a fost nevoit să treacă de Hady Habib, Tallon Griekspoor, Roman Safiullin și Tommy Paul.

Felix Auger-Aliassime va lupta pentru medalia de bronz.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.