Liga 1

Nici victoria nu l-a potolit! Dorinel Munteanu a sărit la bătaie, imediat după Oțelul - Hermannstadt

+5 Foto
Antrenorul Dorinel Munteanu (56 de ani) a avut o ieșire nervoasă la finalul victoriei cu Hermannstadt, scor 1-0, din runda cu numărul #4 a Superligii.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 02 august 2024

Dorinel Munteanu (56 de ani), antrenorul Oțelului Galați, a avut o ieșire nervoasă la finalul victoriei împotriva celor de la Hermannstadt, scor 1-0, din runda cu numărul #4 a Superligii.

Gălățenii s-au impus la limită, grație golului semnat de Juric în minutul 87. Chiar dacă echipa lui a câștigat și este lider în Superliga, cu 10 puncte, Dorinel Munteanu a fost foarte nervos după fluierul de final al lui Horațiu Feșnic.

GALERIE FOTO. Dorinel Munteanu, nervos la finalul meciului Oțelul - FC Hermannstadt

+5 Foto
Dorinel Munteanu, nervos la finalul meciului Oțelul - Hermannstadt / FOTO: Captură TV @Prima Sport 1

Antrenorul s-a dus în dreptul spectatorilor de la tribuna aflată în spatele băncilor de rezervă pentru a-și „regla conturile” cu unul dintre ei. Dorinel Munteanu chiar a vrut să sară la bătaie cu spectatorul și a fost cu greu calmat de cei din staff-ul tehnic.

După ce s-a calmat, tehnicianul moldovenilor s-a dus să își felicite jucătorii. Au sărbătorit victoria pe gazon, în fața celor 5.580 spectatori prezenți la partidă.

Vă mai spun și eu de Ancelotti, Emeric Jenei. Dorinel e un antrenor extraordinar, dar nu poate fi un prototip de comportament. În rest, numai laude. Ce face el acolo e incredibil

- Narcis Răducan, la „Liga Digisport”

Oțelul, liderul din Superligă

Oțelul este neînvinsă în primele 4 runde din Superligă. A acumulat 10 puncte, deși programul nu a fost deloc ușor. Le-a învins pe FC Botoșani, FCSB și Hermannstadt. Remiza a venit acasă, în fața Farului, scor 0-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.