Liga 1

Andrei Prepeliță a găsit explicațiile pentru eșecul cu Dinamo: „E imposibil să câștigi cu asemenea greșeli”

+29 Foto
Andrei Prepeliță / Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Eduard Apostol, Cristi Preda (foto), Andrei Petrescu, Emanoil Ursache  —  sâmbătă, 03 august 2024

Andrei Prepeliță, antrenorul Gloriei Buzău, nu a digerat deloc bine eșecul administrat de Dinamo (4-1) pe stadionul „Arcul de Triumf”. Prepeliță și-a criticat elevii pentru felul în care s-au prezentat în partida din etapa a patra a Superligii.

Andrei Prepeliță și-a manifestat nemulțumirea pentru evoluția împotriva „câinilor roșii” atât în plan ofensiv, cât și în pe fază defensivă.

VIDEO. Dezamăgirea lui Andrei Prepeliță după Dinamo - Gloria Buzău 4-1

„Am început meciul bine. Au fost 10 minute în care am stat doar în jumătatea adversarilor. După aceea, am primit primul gol dintr-o inexactitate, o minge lungă pe care băieții noștri nu au jucat-o cum trebuie. După care o centrare, la care fundașii noștri laterali trebuiau să iasă să facă presiune. Am făcut două schimbări. Am echilibrat jocul, am făcut 2-1. După aceea am fost apatici, nu știu de ce. A respins Greab mingea aceea și au făcut 3-1. Pregăteam schimbări, însă Dinamo s-a descătușat după 3-1.

Au fost niște goluri ușoare, niște mingi simple. Marcajul nu a existat. La nivelul ăsta, dacă faci astfel de greșeli, o echipă bună cum este Dinamo, o echipă în formă, te taxează.

Lista de transferuri la noi este închisă. Le-am spus băieților că e greu cu asemenea greșeli să câștigi un meci cu Dinamo acasă, e imposibil. Am încredere în el, în Ișfan, știu ce calități are. Ajunsese în vederea selecționerului, trebuie să muncească.

Va fi un meci greu cu Rapidul, au jucători bun, cu un lot bun. Va fi un meci foarte greu, chiar dacă trec și ei printr-o perioadă mai grea”, a declarat Andrei Prepeliță, la finalul partidei Dinamo - Gloria Buzău 4-1, la Prima Sport.

Alexandru Ișfan: „Capul sus și luptăm pentru meciurile următoare”

Alexandru Ișfan, la rândul său, s-a arătat dezamăgit de rezultat, însă a punctat asupra faptului că el și coechipierii săi trebuie să își revină. Ișfan și-a exprimat încrederea că Andrei Prepeliță, fostul și actualul său antrenor, o să îl aducă la forma pe care o avea la FC Argeș.

+29 Foto
Dinamo - Gloria Buzău. FOTO: Cristi Preda (GSP)

„O înfrângere usturătoare, concluzia este că ridicăm capul sus și luptăm pentru meciurile următoare. La 2-1 părea că ne revenim, însă la 3-1 am căzut total. Mă simt bine, antrenorul îmi dă încredere. E un pas important în cariera mea. Mă ajută că am avut cea mai importantă perioadă din carieră alături de Prepeliță”, a spus și Alexandru Ișfan, la finalul partidei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.