Campionate

Englezii sunt la picioarele lui Radu Drăgușin! Nota primită în amicalul cu Bayern: „A arătat ce înseamnă”

Radu Drăgușin a fost asaltat de fanii sud-coreeni pentru selfie-uri și autografe / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 03 august 2024

Radu Drăgușin a bifat prima lui repriză după revenirea din vacanță, weekendul trecut, în amicalul pierdut de Tottenham în fața lui Bayern (1-2), la Seul.

Radu Drăgușin a revenit pe dreptunghiul verde, după participarea la Euro 2024 cu naționala României. La o săptămână de la întoarcerea din concediu, managerul lui Tottenham, Ange Postecoglou, l-a titularizat astăzi în amicalul cu Bayern (1-2), disputat la Seul, în cadrul „Audi Cup”.

Cotidianul Football London l-a notat cu 7 pe Radu Drăgușin

Utilizat doar în prima repriză, internaționalul român a avut viață grea cu atacanții lui Bayern, dar evoluția sa a fost ok împotriva echipei pe care a refuzat-o în iarnă, pentru a semna cu Spurs.

Cotidianul englez Football London l-a notat cu 7, cea mai mare notă dintre cele acordate titularilor lui Tottenham. Englezii au fost conduși la pauză cu 1-0, însă la golul lui Vidovic, din minutul 4, vina a fost a portarului Vicario, care i-a pasat neglijent lui Spence.

Football London: „Radu Drăgușin a fost stabil și proaspăt”

„Deși la prima apariție în presezon, a arătat ce înseamnă să ai un fundaș central natural acolo, pentru că a fost stabil. Revenit la echipă weekendul trecut, a părut proaspăt”, l-a caracterizat Football London pe Drăgușin.

Bayern a irosit mai multe ocazii până la pauză, dar în minutul 56, Goretzka n-a mai iertat și a urcat scorul la 2-0 pentru nemți. Ulterior, pe măsură ce antrenorul Vincent Kompany a operat tot mai multe schimbări, Tottenham a trecut la cârma partidei, iar Pedro Porro a redus din handicap cu un șut splendid, de la 20 de metri (66).

Sud-coreenii Kim și Son n-au strălucit în fața conaționalilor

Spurs au avut apoi mai multe ocazii de a egala, inclusiv din situații de singur cu portarul, vezi ratarea lui Bergvall (69), însă n-au mai reușit să schimbe tabela.

Amicalul a fost și un duel al sud-coreenilor din cele două echipe, Kim Min-Jae versus Son, însă niciunul n-a strălucit în mod deosebit. Kim, ușor accidentat, a și fost înlocuit la un moment dat (min. 55) de Kompany. De partea cealaltă, Son a ieșit în minutul 75.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.