Liga 1

Iertat de „roșu”? Fază controversată în Farul - Poli Iași, comentatorii n-au avut dubii

+10 Foto
Faultul lui Dican asupra lui Gouet

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 03 august 2024

În minutul 79 al meciului dintre Farul și Poli Iași, la 2-0 în favoarea gazdelor, Victor Dican a fost autorul unui fault dur asupra lui Samuel Gouet, dar a primit doar cartonaș galben din partea arbitrului Horia Mladinovici.

Fază controversată spre finalul meciului de la Ovidiu.

În minutul 79, Victor Dican, introdus pe teren pe parcursul reprizei secunde, a intrat prin alunecare, încercând să ajungă primul la mingea disputată și de Samuel Gouet, mijlocaș al celor de la Poli.

Fază controversată în Farul - Poli Iași: iertat de „roșu”?

Intervenția lui Dican a fost întârziată și cu picioarele sus. El i-a pus talpa pe tibie adversarului, un fault dur, cu circumstanțe de eliminare, care a provocat proteste puternice din tabăra moldovenilor. Din fericire pentru el și pentru gazde, arbitrul Horia Mladinovici a scos din buzunar doar cartonașul galben.

Nici arbitrii din camera VAR, Andrei Antonie și Andrei Moroiță, n-au simțit nevoia să intervină, să-i ceară colegului din teren să revadă faza și, eventual, să-și schimbe decizia.

Dican a rămas cu „galben”, iar la aproximativ 70 de secunde după fault meciul a fost reluat.

Andrei Tivilichi, unul dintre comentatorii postului DigiSport, nu a avut dubii la vederea reluărilor: „Pfu, e de roșu! Arbitrul ar trebui chemat la marginea terenului”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.