Campionate

Barcelona a învins-o pe Real Madrid » Speranțele granzilor spanioli au punctat în „El Clasico”

Pau Victor (Barcelona) în duel cu Fran Garcia (Real Madrid) / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  duminică, 04 august 2024

Barcelona a învins-o pe Real Madrid cu scorul de 2-1 într-o partidă amicală disputată în SUA. Pau Victor (22 de ani) a reușit o dublă pentru catalani, în timp ce pentru madrileni a punctat Nico Paz (19 ani).

„El Clasico” amical a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2:00 a României. Dubla lui Pau Victor, demnă de un atacant veritabil, a făcut diferența.

Golurile au fost marcate de speranțele celor de la Barcelona și Real Madrid

În minutul 42, Robert Lewandowski i-a întors în careu o minge lui Victor, iar acesta a înscris cu poarta goală. Același lucru l-a făcut vârful spaniol și în minutul 54 din centrarea trimisă de Alex Valle. Pau Victor a fost transferat de Barcelona, vara aceasta, de la Girona, în schimbul sumei de 2.700.000 de euro.

Golul de onoare al „Los Blancos” a fost semnat de Nico Paz. În minutul 82, Arda Guler i-a așezat balonul pe cap mijlocașului ofensiv crescut în „La Fabrica”, academia Realului. Paz a reluat din plonjon, în forță, în plasele catalanilor, de la o distanță de șapte metri.

Cine a jucat în Barcelona – Real Madrid 2-1

Fiind o partidă amicală, antrenorii Carlo Ancelotti și Hansi Flick au utilizat formule de start experimentale. Flick a schimbat pe parcursul jocului întreg efectivul, în timp ce Ancelotti a efectuat doar șase schimbări.

FC Barcelona: ter Stegen – Valle, Christensen, Inigo Martinez, Balde – Unai Hernandez, Bernal, Casado – Torre, Lewandowski, Pau Victor.
Au intrat pe parcurs: Gerard Martin, Quim Junyent, Sergi Dominguez, Guille Fernandez, Raphinha, Pena, Fort, Faye, Vitor Roque, Gundogan și Darvich. Antrenor: Hansi Flick.

Real Madrid: Courtois – Vazquez, Militao, Rudiger, Fran Garcia – Modric, Mario Martin, Ceballos – Guler, Endrick, Brahim Diaz.
Au intrat pe parcurs: Joan Martinez, Vinicius Jr., Nico Paz, Jacobo Ramon, Obrador și Lorenzo.
Antrenor: Carlo Ancelotti.

De la Real au lipsit Kylian Mbappe, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Ferland Mendy, Jude Bellingham, Dani Carvajal şi Federico Valverde.

Carlo Ancelotti i-a învoit pentru turneul din Statele Unite, deoarece toți jucătorii menționați anterior au ajuns până în semifinalele EURO 2024 sau până în penultimul act de la Copa America.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.