Campionate

Surpriză: Claudiu Keșeru revine pe teren! » Se antrenează alături de vicecampioană

Claudiu Keșeru (37 de ani), atacant retras din fotbal în urmă cu aproape un an, este aproape de revenirea pe teren. / foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 04 august 2024

Claudiu Keșeru (37 de ani), atacant retras din fotbal în urmă cu aproape un an, este aproape de revenirea pe teren.

Claudiu Keșeru decisese să atârne ghetele în cui în luna octombrie a anului 2023, punând astfel capăt unei cariere în care reușise să marcheze 268 de goluri la nivel de club. UTA Arad fusese ultimul club din cariera fostului internațional.

Presa din Bulgaria anunță marea surpriză. Atacantul ar dori să își reia cariera de fotbalist și s-ar fi alăturat deja lotului celor de la PFK Cerno More Varna, vicecampioana din țara vecină, echipă care a evoluat în preliminariile Conference League, dar a fost eliminată de Hapoel Beer Sheva, din Israel.

Presa din Bulgaria anunță revenirea pe teren a lui Claudiu Keșeru:

„Bombă! Keșeru va juca din nou în Bulgaria. Cel mai bun marcator din istoria lui Ludogorets s-a alăturat lui Cherno More. Când era la Ludogorets, Keșeru și-a cumpărat un apartament în Varna, iar acolo va locui în perioada în care va fi jucătorul lui Cherno More. Cei din club îl așteaptă pe starul român să contribuie cu golurile sale”, au scris jurnaliștii de la Blitz.

Informația a fost confirmată și de Tema Sport, o altă publicație din Bulgaria. Această punctează faptul că contractul dintre Keșeru și noul club va depinde de forma atacantului.

„Contractul lui Keșeru va fi unul deschis, totul depinzând de forma în care se va afla și de prestațiile din teren. Clubul este impresionat de forma atacantului, chiar dacă acesta n-a mai jucat de un an. Keșeru a arătat multă ambiție pentru a demonstra”, au scris bulgarii.

În Bulgaria, Keșeru a traversat cea mai bună forma a carierei sale. A jucat pentru Ludogorets în perioada 2015-2021, timp în care a adunat 243 de meciuri, 139 de goluri și 44 de pase decisive. De asemenea, și-a trecut în palmares 6 titluri de campion național.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.