Liga 1

Au apărut imaginile cu răbufnirea șocantă a lui Gică Hagi » „Regele” a țipat către spectatori: „Plecați dracu' acasă! Aduceți bani! Zici că e Barcelona aici!”

Gică Hagi (59 de ani) a avut o ieșire nervoasă la adresa suporterilor pe parcursul meciului câștigat de Farul împotriva celor de la Poli Iași, scor 2-0, în runda cu numărul #4 din Superliga.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 04 august 2024

Gică Hagi (59 de ani) a avut o ieșire nervoasă la adresa suporterilor pe parcursul meciului câștigat de Farul împotriva celor de la Poli Iași, scor 2-0, în runda cu numărul #4 din Superliga.

În prima repriză a meciului de la Ovidiu, mai mulți spectatori aflați în tribuna din spatele băncii de rezerve îi sugerau „Regelui” faptul că al trebui să îl schimbe pe atacantul Rivaldinho. Gică Hagi nu a acceptat să primească indicații din partea suporterilor și i-a pus la punct pe aceștia.

Timp de 30 de secunde, antrenorul și finanțatorul Farului a lăsat meciul în plan secund pentru a le da replica fanilor în timp ce gesticula nervos. Acesta a fost filmat de unul dintre suporteri, iar filmulețul a ajuns pe rețelele de socializare.

VIDEO. Gică Hagi, ieșire nervoasă la adresa suporterilor în meciul cu Poli Iași: „Plecați dracu' acasă! Zici că e Barcelona aici”

„Plecați dracu' acasă! Plecați acasă cu smecheriile voastre, v-ați obișnuit, aici e Barcelona. Zici că e Barcelona aici, aduceți bani! Aduceți bani! Ce mă? Taci și tu din gură! Să aducă bani. Constanța lui... Să aducă bani!” a strigat Gică Hagi către suporteri.

La conferința de presă de la finalul meciului, Gică Hagi și-a explicat ieșirea nervoasă. Acesta le-a reproșat suporterilor faptul că îi sugerează schimbări și înjură jucătorii.

„Vin din tribună și îmi fac schimbările. Așa am auzit, din tribună, din spatele meu, îmi fac schimbările. Unii îmi zici pe cine să schimb. Ok... wow! Wow! Chiar așa? Puțină încredere! Trebuie să ai încredere. Dacă nu, fiecare suntem antrenori, facem tot. Cei care spun îi rog să vină să antreneze ei Farul.

Mă dau afară și îi rog pe ei să vină să antreneze. Să vină și ei să facă ce am făcut noi dacă nu le convine. Nu e nicio problemă, mă dau la o parte, să vină ei antrenor și să facă. E prea mult! Jucătorii sunt înjurați.

Înjurați! Chițu d-aia a plecat. Nu, nu, nu e normal! Nu e normal să fim așa. Dacă n-aveți încredere, ok, să vină altul, dar ce facem cu el, că trebuie să facă bugetul și bugetul e mare rău”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.