Liga Campionilor

UEFA a stabilit brigada de arbitri pentru meciul Sparta Praga - FCSB » A mai condus un singur meci al unei echipe românești

Meciul Sparta Praga - FCSB, care se va juca marți, 6 august, de la 21:00, în turul 3 al Ligii Campionilor va fi condus de la centru de norvegianul Rohit Saggi. / foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 04 august 2024

Meciul Sparta Praga - FCSB, care se va juca marți, 6 august, de la 21:00, în turul 3 al Ligii Campionilor va fi condus de la centru de norvegianul Rohit Saggi.

Prima manșă a turului 3 din Ligii Campionilor va fi arbitrat de o brigadă din Norvegia. Rohit Saggi se va afla la centru, în timp ce tușieri vor fi Morten Jensen şi Anders Olav Dale.

Sigurd Kringstad va fi rezervă, iar în cabina VAR se vor afla doi spanioli: Juan Martínez Munuera şi Guillermo Cuadra.

Rohit Saggi a arbitrat o singură dată o echipă din România

Va fi a doua oară când Rohit Saggi va arbitra o echipă din țara noastră în cupele europene. Prima dată s-a întâmplat în sezonul 2021-2022 și a fost cu ghinon pentru români. Cu el la centru, Universitatea Craiova pierdea cu scorul de 0-1 la pe terenul celor de la Laci, în turul doi preliminar al Conference League. Oltenii remizau, scor 0-0, în returul de la Craiova și părăseau competiția.

În cazul unei calificări, FCSB va merge în play-off-ul Ligii Campionilor și își va asigura automat prezența în grupele Europa League. Returul de la București este programat marți, 13 august, de la 21:30, și se va juca pe stadionul Steaua.

Sparta Praga este de două ori mai bine cotată decât FCSB

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com, lotul campioanei Cehiei este evaluat la 72 milioane de euro. Martin Vitik, fundaș central în vârstă de 21 de ani, este cel mai valoros jucător al acestora: 12 milioane de euro.

Este urmat de sârbul Veljko Birmancevic (9,5 milioane), adus recent din Franța, de la Toulouse. Prin comparație, cel al FCSB-ului însumează 32 milioane. În zilele premergătoare returului cu Maccabi, Gigi Becali, patronul bucureștenilor, a folosit drept argument valorile de piață: „Cum să ne bată?! Ei au 23 milioane, noi 33!”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.