Liga 1

Neil Lennon, în doliu » Mama antrenorului de la Rapid a decedat

Neil Lennon / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  duminică, 04 august 2024

Neil Lennon (53 de ani), antrenorul Rapidului, trece prin momente foarte dureroase în viața personală. Mama sa a decedat în această dimineață, la ora 10:51.

În aceste condiții, cu siguranță antrenorul giuleștenilor nu va fi pe banca echipei sale la meciul Rapid - Sepsi de luni, de la ora 22:00, contând pentru etapa a patra din Superligă. El a plecat din urgență din România în Irlanda de Nord pentru a putea fi alături de cea care i-a dat viață.

Neil Lennon, în doliu după ce i-a murit mama

„Frumoasa mea mamă, Ursula, a decedat în această dimineață la ora 10:51”, a anunțat Neil Lennon, conform paginii de Facebook a Rapidului.

„Suntem alături de antrenorul nostru în aceste momente grele și îi dorim multă putere!”, a fost, de asemenea, reacția alb-vișiniilor pe rețelele sociale.

Cu o seară în urmă, mama antrenorului Rapidului a suferit al doilea atac de cord. Secundul Ian Brunskill este cel care se va ocupa de pregătirea „alb-vișiniilor” pentru partida de pe teren propriu cu Sepsi.

Comunicatul emis anterior de Rapid București

„Astăzi (n.r.- sâmbătă), Neil Lennon a fost nevoit să se întoarcă în Irlanda, din cauza unei urgențe în familie. Mama sa se află într-o stare foarte gravă, după o perioadă de câteva săptămâni de spitalizare. Aseară a suferit al doilea atac de cord, iar următoarele 48 de ore urmează să fie unele critice.

Familia l-a chemat acasă pe Neil pentru a putea trece împreună peste acest moment greu. Sănătatea celor apropiați este întotdeauna importantă, de aceea suntem alături de antrenorul nostru și așteptăm să revină cu vești bune, pentru a putea fi prezent pe bancă la meciul de luni.

Pregătirea echipei continuă, iar Iain Brunskill va fi prezent mâine la conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi. Rămânem #impreuna, mai ales în momente dificile, și ne păstrăm încrederea”, anunțase Rapid pe Facebook.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.