Liga 1

Plecare de ultimă oră de la FCSB » Fotbalistul va continua în Superliga

Tânărul David Andronic Popa (17 ani, extremă dreaptă) ar urma să joace sub formă de împrumut pentru Poli Iași până la sfârșitul acestui sezon. / foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 04 august 2024

Tânărul David Andronic Popa (17 ani, extremă dreaptă) ar urma să joace sub formă de împrumut pentru Poli Iași până la sfârșitul acestui sezon.

David Popa a jucat doar 45 de minute pentru FCSB în acest start de sezon, iar campioana României ar dori ca fotbalistul să aibă mai multe ocazii în care să își arate calitățile.

David Popa, sub formă de împrumut la Poli Iași până la sfârșitul sezonului

Cum la FCSB ar avea o misiune aproape imposibilă să prindă mai multe minute, roș-albaștrii consideră că cea mai bună variantă ar fi ca acesta să fie cedat sub formă de împrumut.

Din lotul campioanei, Marius Ștefănescu și William Baeten sunt principalele variante pentru postul de extremă dreaptă. Alexandru Băluță și David Miculescu au evoluat și ei în trecut pe această poziție.

David Popa ar urma să fie împrumutat la Poli Iași până la sfârșitul sezonului, anunță golazo.ro.

David Popa, jucând pentru naționala U17 a României

Produs al academiei celor de la FCSB, David Popa a adunat 4 apariții în tricoul roș-albaștrilor până în acest moment.

David Popa, lăudat de Gigi Becali imediat după meciul de debut

David Popa a debutat pentru FCSB în finalul sezonului trecut, când bucureștenii pierdeau pe terenul celor de la CSU Craiova, scor 0-2, în runda #8 a play-off-ului.

Tânărul a reușit să îl impresioneze pe patronul Gigi Becali în acel meci. Finanțatorul nu s-a ferit să îl laude și a spus chiar că jucătorul se aseamănă cu Alexandru Mitriță.

„I-am dat telefon lui Mihai (n.r. – Mihai Stoica) după două faze și i-am spus că Popa va fi fotbalist. E de genul lui Mitriță. O să fie fotbalist mare. Numai ca să-l putem aduce i-am luat și părinții la centrul de copii de la FCSB.

O să joace el în locul lui Tavi Popescu. George a pierdut toate mingile. Miculescu s-a ascuns de minge. E drept că n-a ajuns nicio minge la el, a jucat prost toată echipa”, declarase Becali, la Prima Sport 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.