Campionate

Carlo Ancelotti, primele tensiuni la Real Madrid! S-a enervat pe una dintre vedetele echipei

Carlo Ancelotti / Foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 05 august 2024

Antrenorul Realului s-a supărat pe Jude Bellingham, fiindcă englezul, lăsat să se prgătească acasă, nu i-a răspuns la telefon.

Real Madrid a ajuns la Charlote, unde se pregătește pentru amicalul de miercuri, cu Chelsea. Al doilea din cadrul turneului efectuat în SUA, după El Clasico „de vară”, împotriva Barcelonei (1-2).

Carlo Ancelotti a dezvăluit că are probleme cu Jude Bellingham

Jude Bellingham / Foto: Imago

Asaltat de jurnaliștii locali, antrenorul Carlo Ancelotti a vorbit despre situația echipei, dar a admis că este și un jucător care-i dă bătăi de cap: Jude Bellingham!

Bellingham face parte din grupul jucătorilor care au disputat cl puțin semifinalele marilor turnee, Euro 2024 și Copa America, alături de Valverde, Carvajal, Tchouaméni, Mbappé, Camavinga și Mendy.

Carlo Ancelotti: „Ieri m-am supărat pe Jude Bellingham”

Reveniți mai târziu din vacanță, ei au fost lăsați să se pregătească acasă, iar Ancelotti s-a plâns că Jude nu-i răspunde la telefon. „Ieri m-am supărat pe Bellingham pentru că nu mi-a răspuns. I-am spus lui Vinicius să-l sune și a răspuns imediat. Mi-a dat telefonul și am putut vorbi cu el. Așa că trebuie să aibă grijă”, a comentat Don Carlo.

Grupul „întârziaților” va face joncțiunea cu grosul lotului pe 7 august, după care vor demara pregătirile pentru Supercupa Europei, programată pe 14 august, în care o va întâlni pe Atalanta Bergamo, câștigătoarea Europa League.

Carlo Ancelotti are deja echipa pentru Supercupa Europei

Meci despre care Ancelotti crede că ar trebui să-l abordeze cu garnitura care a triumfat în Liga Campionilor. „Cred că cei care au câștigat Liga Campionilor ar trebui să joace în finală. Lipsesc doar doi, Nacho și Kroos..." , a mărturisit el, lăsând astfel de înțeles că va fi un duel pentru cele două poziții.

Totodată, tehnicianul italian a ținut să precizeze: „Cu lotul pe care îl avem, toată lumea poate concura. În cazul în care calendarul o cere, avem un lot suficient pentru toate competițiile”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.