Campionate

Căpitanul lui Chelsea pleacă în La Liga! Transfer de 39 de milioane de euro

Conor Gallagher /Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  luni, 05 august 2024

Conor Gallagher (24 de ani), mijlocașul și căpitanul celor de la Chelsea, o să meargă în Spania, luni, pentru a semna contractul cu Atletico Madrid.

Conor Gallagher este un fotbalist crescut de Chelsea, iar până acum a jucat la alte echipe doar sub formă de împrumut, însă în această vară gruparea de pe Stamford Bridge este decisă să renunțe la mijlocaș.

Conor Gallagher merge în Spania pentru a semna cu Atletico Madrid

După mai multe negocieri, Atletico s-a înțeles cu Chelsea pentru a plăti 39 de milioane de euro în schimbul mijlocașului, conform Daily Mail. Fotbalistul se va deplasa, luni, împrună cu reprezentantul său Paul Nicholls, în Spania, pentru a semna contractul.

Conor Gallagher o să semneze un contract care o să fie valabil pe cinci ani. Și Tottenham a fost interesată de mijlocașul de 24 de ani, însă nu a venit cu o contraofertă.

Ajuns la 24 de ani, fotbalistul este cotat cu 50 de milioane de euro pe Transfermarkt. Gallagher a mai jucat până acum la echipele Chelsea, Charlton, Swansea, West Brom și Crystal Palace, toate în Anglia, deci Atletico Madrid o să fie prima experiență internațională pentru mijlocașul englez.

Revoluție de Chelsea

După ce a terminat pe locul șase în Premier League, la Chelsea a fost schimbat antrenorul, Enzo Maresca l-a înlocuit pe Pochettino, iar mai apoi mai mulți jucători au intrat pe ”lista neagră”, conform Mirror.

Conor Gallagher este chiar unul dintre acești fotbaliști, alături de Romelu Lukaku, Trevor Chalobah, Ben Chillwel, Djordje Petrovic, Alfie Gilchrist, Andrey Santos, Lesley Ugochukwu, Kepa Arrizabalaga, David Datro Fofana, Armando Broja și Cesare Casadei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.